| MishaQuinn a întrebat:

Fetelor sad, sunt foarte deprimata. nu stiu ce sa mai fac!
m-am despartit de prietenul meu acum o saptamana si cateva zile... nici nu stiu daca a fost despartire, doar ca nu ma mai cautat deloc, nu m-a sunat deloc, nu mi-a dat nici un mesaj iar pe messenger intra si nici nu ma saluta
sad eu il iubesc,,, m-am daruit lui prima data si am fost impreuna 6 luni, nu stiu ce sa zic, dar eram asa de atrasi unul de celalalt si totul era bine, dar el inca nu ma iubeste... nu stiu ce sa mai fac. am incercat sa fiu tare dar suferinta ma doboara!

Răspuns Câştigător
| forgive a răspuns:

Avnd in vedere ca a fost primul din viata ta, e normal sa tii atat la el.fi indiferenta si daca va observa se va intoarce el la tine.sti vorba "daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece... daca se intoarce e al tau daca nu nu a fost niciodata"...si nu te mai consuma tu pentru el.o sa se intoarca roata, si vine randul lui sa sufere.nu te merita daca face asa,si tu nu ai de ce sa il astepti.tu i-ai dovedit ca il iubesti, daca el e prost si nu sti sa aprecieze intr-o zi o sa regrete si o sa vina la tine, atunci uita sh de orgoliu sh de tot big hug :*

4 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Sper sa nu fie cum zic eu dar cred ca el a vrut doar sex si apoi te-a parasit.Nici nu te mai saluta? asta e nasol rau.Nu stiu ce o fi in capul lui dar cred ca nu te merita.Asta e ai gresit cand ai facut dragoste cu el dar nu ai ce face. Poti sa il cauti sa il intrebi clar ce are cu tine si apoi o sa vezi cum stau lucrurile.Of baietii astia ma uimesc pe zi ce trece.Cand vad intrebari de genul asta raman socata, cat de mincinosi si falsi pot fi uniistraight face Bafta si nu mai fi suparata! ca nu merita.stiu e greu sa assculti ce spunem noi dar totusi incearca.Eu am stat 3 luni(doar atat) cu fostul si ne-am despartit de un an si tot ma gandesc la el.asta e!

| cupcake02 a răspuns:

Probabil esti destul de mica, deci e de inteles de ce toate lucrurile stea valoreaza atat pentru tine. Gandeste-te la tine si fii tare, va aparea unul mai bun, care sa nu dispara ca magarul in ceata si care sa nu poata sa te faca sa suferi atat. Capul sus, are balta peste!

| MajorAsshole a răspuns:

Si ne impartasesti asta ca sa ne intristam si noi, sau?
Si intrebarea dumneavoastra pentru boboci este: Șasă cai!

| Denis_8063 a răspuns:

Pai ce s-a intamplat? mai exact explica...va'ti certat sau ceva? si a inceput sa te ignore imediat dupa ce ati facut dragoste?