Cam mult tupeu ieftin la 15 ani. Nu știu ce imvu, nu știu ce edgy visezi tu acolo dar nu înțeleg ce importanță are în discuție avatarul meu. În fine, nu mă cobor eu sub nivelul mării. Cât despre masturbare, fiecare are părerea lui. Poate ea nu e contra din punct de vedere religios, poate pur și simplu nu vrea să își producă singură plăcere de trei ori pe zi în fiecare zi ca toți forever-alone. Nu o să-ți vină să crezi dar nu toți au aceeași părere ca și tine. Șocant, nu?
Bună!
Fiecare face ce simțe. Dacă unei persoane îi place să facă așa ceva, de ce ar avea o piedică?
Nu toată lumea poate să se fu*ă oricând vrea și astfel recurg la această soluție.
Eu aș zice că-s pro într-o oarecare măsură.
O zi plăcută!
Pro. O fac de mult timp si nu imi pot imagina viata fara masturbare! Masturbare is love, masturbare is life
Acum hai, spune-mi de ce esti contra, ca azi n-am ras deloc
Nu înțeleg de ce ai râde.
Pentru ca, cu siguranta va fi un raspuns gen "preotul de la biserica a zis ca nu e bine! A mai zis si ca e bine sa o faca altcineva pentru tine"
De asemenea, normal ca nu intelegi de ce as rade, doar esti una dintr-aia edgy cu avatar din IMVU
Nu, nu e deloc socant.
Si da, cu siguranta nu e contra din punct de vedere religios, ci din motivul pe care l-ai spus tu. Abia astept sa-i aud si ei parerea
In plus, nu trebuie sa fii "forever-alone" ca sa te masturbezi, crede-ma. Apropo, nu o sa-ti vina sa crezi, dar nu tupeul meu e cel ieftin
Ce idei preconcepute ai " ca cei for ever alone". de unde le scoti papusa?
Nu sunt idei preconcepute, toți avem dreptul la o opinie, nu? Dacă devii dependent de asta, nu mi se pare ok. Mai ales că majoritatea încep cam de pe la 10 ani. Eu aveam alte plăceri la 10 ani. E părerea mea, "păpușel".
Chestiile astea sunt ca gusturile. nu se discuta. si da, toti avem dreptul la o opinie, oricat de idioata este ea. numai bine
Subtil. Unora li se pare idioată opinia ta, altora opinia mea. Eu îmi asum ce am spus, sunt ideile mele "preconcepute". Să ai o zi bună în continuare.
Cam mult tupeu ieftin la 15 ani. Nu știu ce imvu, nu știu ce edgy visezi tu acolo dar nu înțeleg ce importanță are în discuție avatarul meu. În fine, nu mă cobor eu sub nivelul mării. Cât despre masturbare, fiecare are părerea lui. Poate ea nu e contra din punct de vedere religios, poate pur și simplu nu vrea să își producă singură plăcere de trei ori pe zi în fiecare zi ca toți forever-alone. Nu o să-ți vină să crezi dar nu toți au aceeași părere ca și tine. Șocant, nu?
Este ceva perfect normal si sanatos. Prin urmare nu vad de ce ar avea cineva ceva impotriva masturbarii.
Parerea mea e ca fetele care fac acest lucru duc lipsa cam tare. VAPORWAVE, eu sunt contra deoarece nu ma incadrez in categoria aceea de fete. Repet, este stric opinia mea. Am pus intrebarea asta doar din curiozitate.
Stai chill, nu iti cere nimeni sa ma crezi
))))) buna asta )
Sunt baiat, dar sunt Pro. Adica un baiat poate face asta dar o fata de ce nu? nu exista o regula pentru asta, nu e ceva rusinos. Decat sa te considere lumea o fata usuratica mai bine faci asta.