Fiecare Fata e Unica si nu exista un loc Special dar poti sa incerci sa o scoti la un Film iar dupa asta sa merge-ti undeva unde e mai retras ca sa vb despre voi.
1. Într-o cabană din pădure. Hmmm, simţi mirosul lemnului, mirosul naturii? Hai să stăm pe canapeaua din faţa şemineului. Hopa, din greşeală ţi-am dat jos sutienul.
2. Pe o clădire super înaltă, noaptea. Pe acoperiş.
Întinşi amândoi pe spate: Auzi baby, am de făcut o mărturisire!
Mă urc peste ea dintr-o dată şi în timp ce o dezbrac o cer în căsătorie.
3. Jogging în parc, pe ploaie, la 4 dimineaţa, dacă nu acceptă, nici nu mă mai întâlnesc cu ea.
4. Pe malul mării.
5. O întâlnire la piscină vara, noaptea.
6. La mine acasă.
Ideea de bază e să creezi circumstanţe de care n-a dat şi de care nici n-o să dea vreodată. Asta până te-a întâlnit pe tine.
Şi să faci în aşa fel încât să vă distraţi. Fără să rămână gravidă.
Bună,
Păi prima întâlnire trebuie să fie specială atât pentru ea, cât și pentru tine.Prima întâlnire (în cazul meu), a fost specială... acel 'el' nu mai există acum.Am mers să vedem un film horror și m-am speriat și m'a luat în brațe .
După, el m'a dus acasă și în timp ce mergeam spre casă, s-a uitat în ochii mei, asta a fost reciproc și s-a apropiat ușor și m'a sărutat.
Sper că te'am ajutat măcar puțin!
Succes! Te pup :*! Să ai o seară frumoasă!
E vechi trucul cu filmul horror dar merge al dq de bine
Asta daca nu se sperie si baiatul
Bine spus
Rar se întâmplă să se sperie băiatul... )
Dar e posibil
Daca cu adevarat placi o persoana la prima intalnire locul conteaza cel mai putin. Clar, undeva unde am fi doar noi doi. Nu conteaza ca este la un restaurant sau pe banca in fata casei/scara blocului. "Nu conteaza unde esti ci pe cine ai alaturi."