| Aurelian12345 a întrebat:

Fetelor va plac baieti inalti ( peste 1, 90) sau cei pana in 1, 80. Eu am 1, 76 si ma simt cam mic dar nu stiu de ce sad

19 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Mie imi plac aia intre 1. 75 si 1. 85
Tot ce conteaza e sa fie mai inalt decat mine (eu am 1. 65)

| vlaaddd a răspuns:

Ce varsta ai ?

| AndutzaAndu a răspuns:

Eşti bine la 1, 76 m.
Mie îmi plac băieţii până în 1, 80.

| Ana a răspuns:

1, 76 este chiar bine, nu stiu dc te crezi mic.Imi plac baietii inalti pana in 1, 80.

| GdX a răspuns:

Desteptule, daca esti inalt iti iei o fata mai inalta, Doar nu vrei una la un metru si o flegma, nu-i asa?

Răspuns utilizator avertizat
| nathalie a răspuns:

Ai inaltime perfectalaughing acum depinde si cat de "sus" tintesti...
daca vrei o prietena pana in 170 esti destul de inaltbig grin daca vrei o prietena de 180 esti micutlaughing
depinde si de fete si de gusturile lorbig grin
de exemplu eu am 160 si tintesc la tipi de peste 175big grin

| butterflyy a răspuns:

Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimeawinking

| RoxyAde a răspuns:

Cum sa te simti mic? esti super ok asa mai. Ce vrei sa fi cat o prajina? Si daca prietena ta e mai micuta sa fie prea mare diferenta intre voi? Sa trebuiasca sa se ridice pe varfuri ca sa te sarute? Esti numai bun stai linistit, nu-ti mai fa astfel de problemewinking

| SSis a răspuns:

Eu zic ca, conteaza ce ai tu in suflethappy

| shineofblood a răspuns:

Mie imi plac baietii mai inalti dar la 1, 76 nu esti mic. Esti numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti numai bun stai linistit, nu-ti mai fa astfel de probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt cel mai jmeker atunci 160 si un pic happy. Domnule Mihaita stai linistit gaseste una pana in inaltimea ta si e totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sdasdasd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde si cum e fata de exemplu eu am 1 80 si imi plac baieti de 1 85 dar daca e o fata de 1 50 cu siguranta nu o si placa un baiat de 185 asa ca depinde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde eu sunt fata am 1. 80 si imi plac baieti de 1 85 dar daca ar fi o fata de 1 50 banuiesc ca ei i-ar placea un baiat de 1 60 cu siguranta nu de 1 80 si tot asa TU esti foarte bine la inaltimea ta depinde si de varsta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde si de inaltimea fetei eu de exemplu am 1.80 si e normal sa imi placa baietii mai inalti decat mine adica 1.85-1.90. Dar stai linistit inaltimea ta este ff buna...gandeste-te ca st multe fete mai scunde daca ai avea 1.50 ce ai face? Ai incredere in tine. te-am pupat!kiss

| Ingerashஐ♀。◕‿◕。 a răspuns:

Eu ador baietii inalti...[am 1'73 adica destul de inalta]
iar tu la 1'76 nu ar trebui sa te consideri mic... daca tu te simti mic la inaltimea pe care o ai ce mai zici de aia de 1'55?
kisskisswinking b ye

| Ioana01 a răspuns:

Mie imi plac baietii de peste 1.90 desi eu am doar 1.65 big grin