Nu exista munci mai,, de femei". Dacă te referi la muncile de casa, astea nu sunt atribuții pentru un anumit sex, asta e sexism curat. Cum sa stai cu cineva la casa care nu face nimic?
Le plac, dar nu asta le atrage.
E genul de calitate cu care o indragostesti, dupa ce ai f tut-o deja.
Deci tot cu aparentele o prostesti, in prima faza.
Mersi, folositor
Totusi voiam sa intreb sub contectul daca "au sanse" astfel de baieti/barbati, adica daca accepta un astfel de baiat care se ocupa in mare parte doar cu astfel de activitati.
O prietena de a mea sta cu iubitul, iar el face treburile "de femeie", prin bucatarie. Ea doar curatenie, si uneori treburi de barbat.
Se intampla de cativa ani asta, si merg inainte.
Orice fata normala va aprecia daca te bagi in treburile casnice.
Chiar daca sa faci o mancare sau o curatenie nu e o munca de femeie, ci comuna, totuși pentru întrebarea asta le încadreze la "munci de femei".
Da, imi place ca si bărbatul meu sa faca din cand in cand o cină sau sa strângă după el si mi se pare extrem de normal.
Adică dacă ne plac bărbații care știu să aibă grijă de ei și să se întrețină singuri? Nu așa e normal?
Nu exista "munci de femei".
Amandoi lucreaza si au job, atributiile se impart.
Este obligatoriu sa stii sa gatesti, sa calci, sa faci curatenie, asta nu tine de sex, tine de foame, de respectul de sine, sa nu stai in mizerie, si sa ai hainele calcate, sa fi prezentabil cand mergi undeva.
Sunt atragatori pentru ca sunt rari, dar nu pentru ca fac munci de ''femei'', nu exista asa ceva, ci pentru ca sunt capabili de lucruri banale. E ceva tot mai rar sa vezi un barbat care nu moare de foame ingropat in jeg daca il lasi o luna singur.
Ensiferum întreabă:
Vasilegabriel1246 întreabă:
Mutubal întreabă: