Da
Imi pare rau pentru tine.
Nu sunt frustrat este doar adevarul
Pai de ce tot zici mereu ca nu ne place sau ne place?
Asta e daca nu poti si nu sti sa satisfaci o femeie ghinion poti sa o patesti si cu un penis mic si cu unul mare.Te tot intreb daca ai frustrari pentru ca vad ca tot te plangi aici. Daca atata o ai aia e daca acuzi femeile pentru ca tie tie mica sau te tot plangi ca esti respins nu iti creste.
In primul rand nu ma plang nu sunt frustrat etc.In al doilea rand este adevarat ceea ce am spus femeile adora penisul mare.Am fost respins de cateva ori doar din cauza ca am penisul mic.Nu acuz nici o femeie ca o am mica eu nu inteleg de ce nu recunosteti ca acesta este adevarul.Bagati scuze gen sufletul conteaza si alte procarii de genul cand stim cu toti care este adevarul.
Sti care este adevarul? mai mult de 11 12 oricum nu merge (nu intra)iar noi daca stii ce sa faci cu ea suntem multumite dar daca e si mica nici tu nu sti sa o folosesti e normal sa fi respins asumati.
Nu cred ca trebuie sa dezvaluie cineva adevaru despre cineva e problema ficaruia daca minte sau isi asuma.Am mai auzit pe cineva pe aici ca "eu nu fac altceva decat sa demonstrez sau sa arat ca x sau y e prost" ca sa ce? adica nu stiu de ce va intereseaza pe voi sa dezvaluiti adevarul despre cineva ce castigati? Daca ea vrea sa spuna ca sufletul conteaza sau chiar asa e e strict problema ei nu ai cum sa arati tu ca de fapt nu ea vrea altceva da nu stie ce scrie e cineva stapan pe creierul ei si o indruma sa apase alte taste...
Pe mine nu ma intereseaza ce face x sau y daca minte sau nu eu voiam sa demonstrez cat de mincinoase pot fi femeile care nu recunosc nici macar atunci cand adevarul este bine stiut.Referitor la afirmatiile de genul sufletul conteaza sunt doar asa ca sa-i imbarlige pe fraieri cand de fapt ele stau de cele mai multe ori pentru banii lor ele nicidecum nu-i iubesc.In ziua de azi dragostea inseamna bani rareori se intampla sa fie dragoste adevarata deci te rog lasa-ma cu minciuni din astea. Daca am ceva de castigat eu nu am nimic de castigat din asta voiam doar sa demonstrez lucrul asta.Eu zic sa o lasam asa ca nu mai are rost sa continui discutia cine vrea sa inteleaga de bine cine nu asta e el o sa piarda nu eu.
Pai asta ziceam de ce sa demostrezi care e treaba ta? Nu suporti femeile alea sau le simti tu asa in aer ca is moncinoase ocolestele si cu asta basta.
Pana acum ziceai ca ii trebuie doar penis mare acum bani pai sa stii ca nu toata lumea se rezuma la asta iar daca asta e parerea ta sa stii ca nu e obligatoriu sa ai o relatie sau sa iti iei o femeie.
Nu trebuie sa simt in aer se vede cu ochiul liber din comportamentul lor din ceea ce spun etc cum este in cazul tau.Am spus asa pentru ca intrebarea este de asa natura dar daca tot ai adus in discutie in viata iti trebuie bani portofelul sa fie gros o casa/masina cat mai scumpa si o dotare pe masura daca intelegi ce vreau sa spun.Dar eu zic sa nu mai lungim asta si nu ma mai provoca daca nu iti place intrebarea puteai sa o ocolesti.Ce intrebare am pus eu si uite unde am ajuns eu zic sa o lasam moarta.
Nu este de jucarie logic atat este de lunga in erectie nu e nici o gluma am mai zis asta
A fost un concurs in SUA acum ceva ani, cel mai mic penis. Erau vreo 15 concurenti. Cel mai mare penis avea 5 cm si cel mai mic era practic...ca o buba. Ma rog. Sunt clar niste anomalii genetice. DAR ce crezi? Toti erau insurati si unii aveau si copii.
Eu personal nu as sta cu un om care nu ma satisface in absolut orice, dar asta pentru ca eu am o sexualitate mai accentuata. Dar sunt foarte multe femei pentru care e infinit mai importanta partea afectiva si care accepta satisfactie orala sau cu ajutorul jucariilor fara nici o problema.
Ai facut vreodata sex?
Da ca orice om normal logic ca am facut
Si al meu e mic...12 cm...dar totusi inseamna ca biniso bafta
Eh cum dracu? Normal că ne plac bărbaţii cu ula mică. Cine ar vrea sex c-an filme?
Tot mai nebuna esti. Daca-ti da vreo doua palme sigur-ti opreste salbaticia!
Aoleu!? 7 cm! Foarte mica! Daca e atât de lungă în erecție ai clar o problema.Nu ar trebui sa fie mai mică de 13 cm.Cred că ar trebui sa vb cu un medic.Bafta cu problema asta(daca chiar o ai atât).
Este adevarat o am de 7 in erectie dar nu despre asta era intrebarea
Bine ești clar nemulțumit de mărimea ei și nu ai cu cine vorbi, nici nu te înțelese nimeni și de aia ai pus întrebarea asta sperând că te va înțelege cineva.Dar acum ești frustrat că nu te înțelege nimeni deoarece chestiile de genul ăsta sunt destul de rare.Trebuie sa te accepți așa cum ești sau îți faci toate drăciile de operații de mărire a penisului și gata.Bafta!