Hehehe frate ai atins latura lor sensibila nu vor recunoaste niciodata ca le palce
Le place sa fie tratate ca niste tarfe. Le aminteste ca esti atras sexual de ele.
Fetelor le plac badboys, barbati duri,violenti nu pampalai, papa lapte,femeilor le place bataia un studiu a refelat ca multor femei le plac dramele,violenta,sadismul, de fapt in usa multi barbati au devenit femei asta nu lea multumit pe femei ele fugind la barbati violenti, cate povwatti am auzit de baieti cuminti tinuti in freindzone si de violenti care aveau multe femei, asta nu inseamna sa o omori dar mai cate o bataie cateodata nu strica ca daca nu devi catelusul ei si isi va bate joc de tine, femeilor le plac dramele nu viata linistita
Dar nu e mereu asa
Numai badboys? La fel ca baietii si fetele sunt diferite. Zic si eu :W
Categoric nu!
Si pana acum nu a reusit nimeni sa ridice mana asupra mea, cred ca-l mancam cu fulgi cu tot daca facea asa ceva.
Doar un cretin mai poate lovii o fata/femeie in ziua de azi, iar daca o face este bine sa incetati relatia imediat, pentru ca violenta nu-i sanatoasa si normala in nici o relatie.
Ce intelegi tu printr-o palma? O palma peste fund din cand in cand, sau una peste fata, pe motiv ca ploua afara? Pentru ca diferenta e uriasa!
Pai depinde daca-i dai o palma in cur da merge adica e smecher si frumos. Daca-i dai un fata inseamna ca esti hardcore si vrei actiune si talent. Te astept la mine la prostiauate club in Olanda pentru a te angaja la prostitutie.
Andr3i321 întreabă:
unul012345789 întreabă: