Suntem diferite clar!
Parerea mea e ca la un baiat nu-i sta bine, daca nu are macar cateva firisoare pe picioare.cateva,deci nici sa fie maimuta, ca asa chiar mi se pare gretos!
Parul pe corpul unui baiat poate sa fie pe picioare si pe piept.
Urasc parul baietilor de pe fata, la sub-brat sau in zona intima.
Corect ala nu s-ar numi barbat ar fi femeie.
Da sunt și inestetici mai ales atunci când începe să le crească... yach...
Depinde unde sunt paroase , iar la barbat este ceva tipic masculin sa ai par, dar nu in prostie...
Din cap si pana in picioare
Pai atunci ar putea fi o problema...
Dar ce e cu moda asta cu barbatii epilati? Femeile devin barbati si barbatii devin femei...
Groaznic. Dar concluzia e foarte corectă. Și nu mă refer strict la întrebarea asta.
Observ pe aici niste femei frustrate cu mintile inveninate de Iulia Labu. Aceste specimene habar n-au ce inseamna un barbat adevarat. Incerc sa-mi imaginez ce ar fi facut javrele astea pensate si epilate care se cred barbati, la Stalingrad. Pariez ca tremurau de frig ca femeile.
Inafara de axile si zona intima, un barbat adevarat n-are voie sa se epileze/rada/penseze. (cel putin dupa opinia mea)
Sa nu fie epilat pe picioare, maini sau piept (asta daca nu arata ca o maimuta), acum trage tu concluzia unde vreau sa fie
Hmm...
nu`mi plac baietii care se epileaza pe picoare, aud tot felul ed cuvinte"gay, fetita"
Insa sa nu aiba in zona intima sub-brat si pe piept.
Nu suport genul ala de baieti care au super mult par, oriunde. Pe piept, mai ales, mi se pare scarbos!
Traim in secolul 21...si da, barbatii au inceput sa aiba mai multa grija de ei. Vreau sa spun ca, o femeie e mult mai atrasa de un barbat paros decat unul epilat, si cu oja pe unghii Instinctul animalic ramane acelasi, indiferent de secol
Depinde de varsta Daca la 16-17 ani poate juca fara stres in Planeta Maimutelor nu e de bine!
fluid întreabă:
Anonim1222 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: