| VisionsofaGod a întrebat:

Fetelor, va place cand baiatul este dominant in timpul sexului? Adica va tine mainile deasupra capului sau la spate, va trage incet de par, va saruta agresiv etc.

12 răspunsuri:
| Mussette a răspuns:

Imi place si modul asta. tongue

| VisionsofaGod explică (pentru Mussette):

Credeam ca esti o fata cam cuminte dar vad ca ai niste ganduri perverse. Imi plac fetele care sunt asa. Apropo, de ce iti place modu asta?

| Mussette a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Sunt si cuminte, dar si mai putin cuminte. Totul depinde de starea pe care o am si de baiat. Am si momente cand imi place sa fiu dominata. Daca el se lasa dominat de la inceput, dupa ceva timp totul mi se pare plictisitor. Asa, daca ma domina, eu nu prea ma las dominata si continuu incerc sa-l domin. E ca o competitie fara sfarsit si mi se pare mai placut asa. Sa nu apara monotonia si rutina. big grin

| VisionsofaGod explică (pentru Mussette):

Sunt de acord cu tine. Ma intreb cate fete gandesc ca tine sau cate vor sa recunoasca asta in viata de zi cu zi.

happy

| CosminC86 a răspuns:

Ce prostie... O sa vedeti pe parcurs care-i care.

| Phini a răspuns:

Tie iti place? happy

Cunosc prieteni care prefera sa ia atitudine din cand in cand si fata... sa preia controlul.
Deci daca exista tipi de genul... presupun ca exista si fete care prefera sa fie dominate happy
Sper ca te-am ajutat si asa... chiar daca nu sunt fata. Ciao!

| MauvaisRose a răspuns:

Ti-ai gasit loc unde sa intrebi...
unde majoritatea fac sex cu lumina stinsa, numai in pozitia misionarului, de alte tipuri de sex nici sa nu auda ca ajung in iad, si tot asa.

| Sfatosul2012 a răspuns (pentru MauvaisRose):

happy true!

| Mussette a răspuns (pentru MauvaisRose):

rolling on the floor Nimereste una timida, aia striga si viol.

| VisionsofaGod explică (pentru MauvaisRose):

Daca as fi eu in locu lor as muri de plictiseala. Tu ai prefera sa faci sex in felu asta?
Stii cum se zice: Te duci in rai pentru priveliste iar in iad pentru companie.

Te inteleg. Eu as rezista o mica perioada asa. Imi place ca nu-s singura care are astfel de dorinte. Ca din unele postari de pe acest site, cam greu sa ma regasesc.