Depinde de fata, dar nu iti recomand daca sunteti la inceputul relatiei, o sa te refuze.Sa acumulati putin timp, sa o cunosti mai bine, sa vorbiti foarte deschis.Si nu-i spune ce rei sa-i faci pentru ca o sa se sperie daca nu i-a mai facut nimeni.O mangai o saruti pe gat, pe burtica apoi mergi jos Simplu, ca si cum ai linge inghetata.
Oricarei fata dezinhibata ii place, celelalte ori n-au incercat, ori fac pe "inaborabilele".
CIudata intrebare si nu stiu cum sa o iau... Sa ni-se faca de un baiat sa sau bagam botu la una intre picioare si subliniez (O fata)...
Daca este sa o lingere putin acolo la o fata eu unu personal nu vad nici o problema atata timp cat e spalata si ingrijita fata... mai ales sa ai o virgina si tu sa fi primul eu personal nu vad absolut nici o problemaP...
Pai,in cazul acesta trebuie sa le intrebi pe cele mai mari domnisoare in viata, domnisoara fuego sau jastin baiber, ele stiu cel mai bine cum sta problema )
Nu.Sunt cat se poate de sincera.Sexul oral este super scarbos. Nu, nu mi-e rusine.
Pai... sincera sa fiu, nu prea, dar... daca ai ca si mine 12 ani nu ai avea de ce sa pui intrebarea asta!
Bine.e normal ..este varsta curiozitatii
Cata ipocrizie sexul oral e ceva dat de la Dumnezeu ceva divin pentru o placere extrema asa ca nu mai ziceti ca nu ati face sau ca nu ati vrea sa va faca cineva
Muntean_Petru_Gabriel_1978 întreabă:
anonim_4396 întreabă: