Nu este indicat si daca o faci cu unu care stie doar sa si-o bage, doare. Iar de preferinte...se zice ca intr-un cuplu, dar cuplu, nu de asta de o luna doua, nu este interzis nimic, atata timp cat sunt amandoi de acord. Te tenteaza? Incearca si ai sa vezi
Nu stiu si nici nu vreau sa incerc...fiecare cu preferintele lui pana la urma nu? e problema ta ce iti place sti vb aia"gusturile nu se discuta"
Hmmm sexul anal ofera mai multa placere partenerului, dar pentru noi e destul de dureros...insa sunt femei care il prefera ...eu una nu
Nici o femeie nu-ti va recunoaste treaba chiar daca ii place. E un subiect tabu. Din cauza mentalitatilor din ziua de azi putine femei sunt de acord sa experimenteze dar sa mai si recunoasca!? Oricum treaba e destul de clara, daca dai de un omul grotelor la prima incercare, nu mai vrei asa ceva niciodata.Pentru un fel de,, cum sa,, citeste aici:http://lolita-totul-despre-sex.blogspot.com/ poate primesc un vin...pentru reclama.:))
Incearca cu un baiat care a mai facut pana acum si care stie cum trebuie tratata o femeie in pat, dk tu nu sti despre c e vorba ca s iti placa trebuie s stie el, eu am incercat cu ceva timp in urma si a iesit destul d bine, chiar imi place.
Nu si nici nu`mi trece prin gand sa-l practic... mi se pare o chestie scarboasa`