Da, normal ca as face lucrurile astea si stiu sigur ca si el pentru mine dar cel mai frumos este ca ambii sa se implice.
Daca esti fata si ai 15 ani(de exemplu), nu cred ca ti-ar placea sa faci asta. Tu vorbesti aici de o nevasta. Sigur daca nu ii spal sosetele prietenului meu, o sa creada ca sunt pe interes. Mi se pare o prostie ce zici tu. Ai o gandire d-aia antica gen: femeia la cratita.
Daca chilotii tai murdari, si nu numai, este masura cu ajutorul careia tu cantaresti iubirea, atunci inseamna ca esti un baiat deosebit. Totusi am o nelamurire: atunci cand ea va fi bolnava, ca se mai intampla, cine ii va spala ei chilotii?
Daca lucreaza amandoi, este normal ca ambele parti sa fie implicate in treburile casnice. Da.
Omule, tu vrei o partenera sau o servitoare? Ai o gandire extrem de innapoiata. Noi femeile suntem in primul rand fiinte, nu niste masinarii.
Gandeste logic in ziua de azi si barbatul si femeia au slujbe, iar dupa servici barbatul vine acasa si sta de geaba in timp ce femeia se agita prin casa. Asta mi se pare sclavie.
Inainte pe vremuri barbatul vana iar femeia avea grija de casa. Acum barbatul se duce la vanatoare la supermarket ( daca se mai duce si acolo), iar indatoriile femeilor raman aceleas.
Deci femeia visurilor tale e servitoarea...
( Da sunt o feminista si sunt mandra de asta )
Ehhhh. depinde si de fata. acum sa stii ca pe noi fetele ne mai deranjeaza sa va facem mereu poftele, dar daca e sa va iubim pe voi baieti hai ca ne sacrificam de dragul iubirii, saruturilor, sexului etc...
Sincer acum, cand te muti cu partenerul tau normal ca trebuie sa indeplinesti si astfel de sarcini.Asta nu inseamna ca toata ziua trebuie sa faci doar asta.
Asta mi se pare chiar de domeniul trecutului. Nu ma vad pe mine in viitor spalandu-i rufele vreunui barbat ). Consider ca daca partenerii se iubesc cu adevarat se respecta unul pe altul si isi rezolva in mod egal atat îndatoririle casnice cat si cele financiare. Nu e nevoie ca o femeie sa-ti spele rufele ca sa iti arate ca te iubeste cu adevarat. Daca ea vrea sa isi dedice viata mai mult carierei, nu o sa o vezi dispusa sa faca aceste lucruri, chiar daca te iubeste cat poate ea de tare.
Adevarat ca esti beat
Ambele parti intr-o casnicie trebuie sa se ajute indiferent de situatie.
Daca e vorba doar de ceva gen iubit/iubita nu se merita.
Plus de asta iubirea nu se manifesta prin spalarea chilotilor ci prin sentimente pure venite din suflet.
Consider ca ambele parti ar trebui implicate in treburile casnice, suntem in secolul XXI si am depasit conceptia cum ca " femeia trebuie sa aiba grija de casa iar barbatul sa aduca bani ".
O familie ar trebui sa imparta absolut toate obligatiile. Peste ani, cand voi avea o familie... baiatul mi-ar dovedi ca ma iubeste tocmai ajutandu-ma si "stricand" toata viziunea asta invechita cu "femeia gateste, spala etc".
midnight_2375 întreabă:
laylalla întreabă:
Mutubal întreabă: