Unele se uita, dar banii nu excita o fata asa cum nici pe tine nu te baga in erectie una batrana si bogata, doar aspectul fizic creaza dorinta sexuala si apoi iubire, fetele alea doar se folosesc de aia atat
citeste cartea asta te va ajuta mult https://www.scribd.com/document/360372794/Paradigma-pleistocenului-pdf
Degeaba ai bani daca esti un incult.
Fetelor, nu dispretuiti oamenii saraci dar destepti, treziti-va la realitatea asta de c*#$@t, nu fiti mai inculte de atat
Mie de exemplu nu mi-au placut niciodata baietii de bani gata. Unul singur am cunoscut sa fie si bogat si frumos si educat si cu bun simt. In rest, niste pramatii toti, fara exceptie. In schimb ca si amici m-am inteles foarte bine cu ei Dar ca iubiti, le-as fi spart capul )
Deci nu, la mine nu a contat niciodata prea mult sa aiba multi bani. A, da, nici sa nu fie saraci lipiti, sa nu pot sa ies cu ei decat in parc, ca deh, astia sunt si orgoliosi si nu accepta sa platesti tu ca fata. Sa aiba acolo un minim incat sa putem sa bagam o distractie, o iesire, un weekend la munte etc.
Bine, oricum odata ce incepi o relatie serioasa cu mutat impreuna, logodit, casatorit, nu mai exista notiunea de "banii lui, banii tai".
Mie personal nu stiu care dintre baietii cu banii vor relatie serioasa poate dintre iei se poate daca tine la o fata o relatie serioasa pana la nunta la mine un baiat poate sa fie si bogat si sarac important sa fie de treaba sa tina o relatie serioasa si nunta si copii
naviDIabLO întreabă:
fgdzsffdfzgvfz întreabă: