| aliss20 a întrebat:

Fetelor vi s-a intamplat ca un fost prieten care v-a parasit sa isi doreasca dupa ceva timp sa va impacati? Cum ati reusit? Si ce a-ti facut in situatia asta? V-ati impacat?

4 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Ciorba reincalzita!?

| monyk a răspuns:

Buna, da chiar am trecut prin situatia asta...am fost cu un baiat un timp, apoi el m-a parasitsad, am suferit mult dupa el si eram ferm convinsa ca nu ne vom mai impaca, pentru.ca nu mai dadea semne cum ca ar vrea impacarea, in plus nici eu nu credeam ca pot sa ma impac cu el dupa ce m-a lasat; dar iata ca s-a intamplat, impacarea a avut loc dupa aproape 4 luni de stat despartiti, in acele 4 luni am mai fost cu el 2-3 zile si am mai vb.la telefon si ne vedeam intamplator pe strada, am suferit teribil, dar cand sa imi treaca suferinta, el a inceput sa ma caute, sa ma sune, sa imi zica ca ma iubeste, ca si-a dat seama ca nu poate fara mine si mi-a propus sa petrecem craciunul impreuna, eu am acceptat si asa ne-am impacathappy.
Nu stiam daca sa ma impac sau nu, dar totusi l-am iubit mult si am facut-o. Spre surprinderea mea, desi credeam ca nu va merge relatia a mers foarte bine, mult mai bine ca inainte si inca merge...ne intelegem foarte bine si nu imi pare rau ca m-am impacat cu el.

| Rukhsandra a răspuns:

Pai eu m-am despartit de fostul(de fapt el a vrut sa ne despartim) am stat cam o saptamana despartiti si a venit la mine sa-mi zica ca vrea sa ne impacam (scuze de cacofonie big grin)
ne-am impacat dar para nu era la fel ca inainte si se purta ciudat, nu ma baga in seama pe mess (daca nu-l bagam eu el nu se obosea) afara nu ieseam deloc de cand ne impacasem asa a am hotarat sa nu-l mai caut ca o sa vina el la mine...si asa a fost
si dupa (la o saptamana dupa ce ne-am impacat) vine cu texte gen ce am, de ce ma port asa, de ce sunt distanta si ca vrea sa-mi dea papuci din nou (ma rog n-au fost astea cuvindele laughing)
si ne-am despartit din nou si cica acu e definitiv. si-l cred ca numai ma baga in seama pe mess si la scoala nu-mi mai zice nici macar buna rolling on the floor)
si gabriele are mare dreptate... daca te impaci cu el ai grija sa merite si sa nu regreti dupa happy
faci ce simti si ce crezi ca merita
te pup si sa ai grija de tine...eu ti-am spus prin ce-am trecut eu si sper ca al tau sa nu fie la fel de nesimtit ca fostul meu big grin

| JustArmy a răspuns:

Mi s-a intamplat. am stat un an jum cu un baiat si m-am trezit intr-o noapte cu un mesaj ca nu mai vrea sa mai fim impreuna si diverse. dimineata i-am trimes un ''pomelnik'' cu toate sentimentele si resentimentele mele. a carezut ca in final tot eu o sa-l rog sa ne impakam. nu i-am mai akordat importanta 3 zile apoi m-a cautat sa ma roge sa ne impakam ca stie ca a gresit. l-am refuzat. alte 3 zile nu am mai vorbit si apoi iar m-a cautat si l-am refuzat. nu-mi place sa fiu luata de fraiera. stiu ke a vrut sa demonstreze in sera aia dar s-a inselat. m-a durut foarte tare sa ma aflu in situatia aia pentru ca il iubeam si inca il iubesc dar nu-mi place sa fiu bataia de joc a kuiva, chiar daca isi da seama ca a gresit.