| KidutzzZuu a întrebat:

Fetelor vi s-a intamplat vrodata sa va vina menstruatia de la niste emoti? Este normal?

10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nu emotiile, dar faptul ca am stat o seara intreaga pe tocuri a facut sa-mi vina menstruatia.

| Lorenyk a răspuns:

Emotii, stres, efort, toate astea contribuie cand e sa vina menstruatia mai repede.

| SweetCandy a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa nu vina din cauza emotiilor... da' ma rog tine ff mult si de organism...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Psihicul merge mână în mână cu fizicul.
Da, este absolut normal. Emoțiile au controlat corpul de aici și rezultatul. O femeie când are emoții foarte mari, labiile mici sunt mai roze spre roșu, nevoia de a urina (deși în mod normal nu are), psihicul dă un semn de alarmă creierului iar acesta din urmă trimite impulsuri nervoase spre centru.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, e posibil sa vina de la emotii, am patit si eu asa ceva si nu o data.

| ing. a răspuns:

Mie mi s`a intamplat o data. A fost groaznic.sad.
Eram in Turcia si nu prea am mai putut sa fac mare lucru din cauza asta.sad.
E normal, emotiile sunt unul dintre factorii care contribuie la venirea menstruatiei.
Eu chiar nu`mi imaginam ca se poate intampla asa ceva tocmai in perioada respectiva, asta e.Am trecut si peste asta.big grin
Pupicikiss

| iulia_5454 a răspuns:

Da e normal si eu am patit-o

| ---droid-kid--- a răspuns:

Da!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, am patit.

| M.J. a răspuns:

Menstruatia poate fi declansata de mai multi factori...cum sp si u, emotii, stres, efort...este ceva normal, i se poate intampla oricarei femei