| Izaura90 a întrebat:

Fetelor, vi se pare incitant să faceți sex cu un băiat plăcut și să primiți și ceva bani pentru asta? De ce aveți unele dintre voi impresia că trebuie să fii prostituată ca să accepți bani pentru sex? Să fim realiști: Faci sex cu un băiat cu aspect fizic plăcut, te simți bine și te alegi și cu ceva bănuți în portofel. Gândiți-vă cam câte case și mașini scumpe v-ați lua în câțiva ani dacă ați lăsa principiile morale deoparte și ați face sex cu bărbați frumoși pentru câteva sute de euro/partidă. În stilul acesta, dacă nu veți lăsa demnitatea la o parte și veți continua să trăiți cu impresia că doar curve//le fac sex pe bani. Nu veți avea nimic, nicio mașină frumoasă, nu vă veți permite niciodată să mergeți într-un sejur în afara țării la fel cum merg toate femeile emancipate care din sex și-au clădit averi întregi și acum trăiesc ca niște prințese...În România nu aveți viitor, iar dacă veți continua să faceți sex oral, anal etc pe degeaba, adică fără să acceptați și bani, vă va prinde bătrânețea și veți rămâne cu limba crăpată degeaba, pentru că ați supt-o degeaba, doar din plăcere. Sper că ați înțeles ce am vrut să spun și sper să nu o luați în nume de rău, eu vreau doar să deschid ochii unor fete care au toate calitățile să ajungă niște femei cu bani și fără obligații...

Răspuns Câştigător
| mentholinks a răspuns:

Romancele sunt cam prostute. Se freaca cu 5-6 pana la casatorie si au impresia ca au mai multa demnitate decat una de la bordel din Germania.

8 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Pe scurt tu nu faci altceva decât să încurajezi prostituția, dame de companie sau prostituția tot aia înseamnă, daca te deranjează lucrul acesta nu trebuia să vii cu aceste informații doar daca ai un motiv sau urmărești ceva anume, fiecare face ce vrea dar nu sa dai sfaturi cum că e bine sa te *** pe bani că doar așa poți să trăiești sa ai casa mașini etc.
Îmi place sexul, îmi plac femeile dar m-am deranjat postarea ta pentru că am mai spus și sus, aceste informații pot duce multi copii ide aici in zona in care tu ești și nu este normal să dam sfaturi că e mai bine sa te *** pe bani că doar așa poți să trăiești BINE.
Voi face tot posibilul că postarea ta sa fie ștearsă chiar daca nu am nici o putere nu mă las.
Faci sex pe bani cu băieți frumoși sau urâți este strict problema ta nu ne interesează și nu vrem aceste informații aici.

| RyanGeorge a răspuns:

Deci am primit o evaluare din partea lui Iahwe cel de 12 ani cum ca postarea mea este nefolositoare si eronata :
https://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/am-12-ani-si-penisul-cam-asa-e-normal/

A mai primit si funda la postarea asta, mai sunt multi idioti in tara asta? Oare vom scapa vreodata de ei? :|

Răspuns utilizator avertizat
| MidnightR a răspuns:

Pai asta e problema, ca nu prea esti realista.Chiar crezi ca baietii aia frumosi si cu bani de care visezi tu ar da sute de euro pentru o partida de sex cu una ca tine? S-ar strange fetele ca roiul in jurul lor fara sa fie nevoie sa plateasca oamenii vreun ban.
Si aici nu e loc de impresii.Prostituata e intocmai termenul care descrie o femeie care ofera servicii sexuale in schimbul unei sume de bani.
Cum idiot te-ar descrie de ex pe tine.Vad ca ridici in slavi pitipoancele si si le etichetezi drept femei emancipate.
Stii ce? Eu cred ca esti peste si ai iesit la racolat.

| Cazacenco_Nicoleta_2001 a răspuns:

Nu prea cred că e ceva normal. Să fim serioși. Să te întreții doar din relații sexuale? Nu sună c-am pervers și cam cu nesimțire?

| andreeapopa39 a răspuns:

Pe scurt: dame de companie. Asa se numesc femeile care fac sex pe bani si le place. Daca faci sex cu un singur barbat si te intretine nu vad nici o problema dar daca faci sex cu mai multi barbati care iti dau bani, da, esti curva.

| Ana-Maria_Nebiyovitch_1988 a răspuns:

Draga mea nu mai încerca să deschizi tu mintea fetelor. Dacă tu vrei sa fii curva nu mai trage și alte proaste.Cat despre bani pe care ii faci nu o sa îți spele demnitatea niciodată. Toate mașinile și plimbările nu o sa îți schimbe fata de panarama. Învață mai înainte de toate sa te respecți pe tine și apoi o sa ai pretenții de la alții sa te respecte. Dacă te comporți ca o cârpă vei fii o cârpă. A mai este treaba ca asta nu tine o eternitate maxim pana la 35 ani, pana atunci o sa ți se ducă și bunul o sa fii gurita prin toate găurile și etichetata ca o curva...care crede-ma ca nici un bărbat nu o sa te ia de nevasta.O sa te trezești o baba consumata și singura și fără bani.Acest sfat este dat de o femeie!