Bună!
În primul rând, să arate cât de cât bine, adică să nu fie ca scos din fundul vrunui animal (acu ca să fiu sinceră, chiar dacă voi spuneţi că, contează doar caracterul, sunt sigură că nu v-aţi uita niciodată la unu urât de tot)
Apoi, unele calităţi : fidelitatea, tandreţea, bunătatea, simţul umorului, inteligenţa.
E foarte important ca partenerul sa nu fie violent, se poate resunoaste asta in timp cand vezi cum reactioneaza la unele situatii fata de tine sau de ceilalti, ai vazut cate vedete batute in ultimul timp, un barbat violent nu faci casa buna
Gândirea e cea mai importantă, părerea mea.
Însă contează şi umorul, ăsta e un punct forte.să nu fie fraier şi papă lapte.
Şi să arate cât de cât bine, na, zic şi eu.
Ba da... dar eu spun la prima vedere, doar creierul nu e primul care-ți sare în evidență.
Am inteles
Ca sa iti raspund:
-fizicul.Adica pe bune, cand vezi o persoana pe strada te gandesti la cum arata nu la cum gandeste.Toti ne dorim ca partenerul sa arate bine.
-cum se comporta, cum gandeste.
-lucruri in comun (muzica, filme, pasiuni, etc.).
Si creierul conteaza foarte mult.Acum depinde si de cine dai...
Vrajeala, va plac aia cu papagal, pentru ca majoritatea sunteti niste lase, rusinoase, si asteptati sa fiti abordate. Asta fiind si principala cauza pentru care dati mereu de retarzi si oligofreni, care va "frang inimioara". Of of of.
Sufletul, felul lui de a fi, cum se comporta cu cei din jurul lui. poate si fizicul dar asta doar un pic
La prima vedere:
- chipul
- atitudinea. sunt unii cu atitudine de "cocalari". nu-i suport.
- greutatea (da, suna ciudat) Nu-mi plac cei foarte slabi, nici cei plini de muschi
Apoi:
- simtul umorului!
- bunul simt
Creativitatea, conteaza sa nu fie un plictisit.
Apoi ar fi sinceritatea, umorul, sensibilitatea uneori
Pai in primul rad depinde si de felul de a fi al fetei... De exemplu eu apreciez la un bait comportamenul ( sa nu fie nesimtit), poate fi si un pic pervers insa sa nu intreaca masura, sa avem interese cat de cat comune, poate si prieteni comuni, iar nu in ultimul rand sa ma simt bine in compania lui si sa ma faca sa rad. Ca aspect nu sunt prea pretentioasa: Sa fie mai inalt ca mine si sa arate ok, nu conteaza culoare ochilor si a parului. Deci ti-am facut o descriere la ce imi place la un baiat
linarkfts întreabă: