| Biiencutza_6492 a întrebat:

FETELOR! Voi ce ati face daca ati vedea pe telefonul prietenului vostru un mesaj primit de la fata spunand: Te iubesc, nu o sa te uit niciodata.
crying

Răspuns Câştigător
| ZapPy a răspuns:

Scuze daca ma bag dar, ii una din doua situatii.

1.Prietenu tau o avut o aventura cu o tipa pe care nu o sa o mai vada prea curand si pe asta so bazat.(probabil ii din alt oras sau de genu, iti zic din proprie experienta, se intampla).
2.Nu-ti cunosti prietenu atat de bine incat trebuie sa cauti in mesajele lui? Nu prea ai avea treaba acolo, in sensul ca tu singura trebuie sa stii daca ceva so schimbat intre voi, chiar nu-i greu sa-ti dai seama daca te inseala sau nu.

Solutia? Pai nu ai prea mare lucru ce sa faci. Ori il confrunti si il intrebi despre ce ii vorba sau continui asa dar cu riscul sa mai gasesti mesaje din astea curand happy.

Succes...

16 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Eu nu umblu pe telefonul omului, cu atat mai putin la mesaje.Am incredere in el, nu cred ca mi s-ar intampla vreodata ceva de genul, mai ales ca sunt foarte deschisa cu privire la fostele relatii, prieteniile cu fostii parteneri/partenere si inclusiv cand vine vorba de discutii.
Oricum, probabil as vorbi cu el, sa-mi zica ce s-a intamplat intre el si tipa respectiva. Daca lucrurile intre ei nu s-au clarificat, el neoferindu-i ei un raspuns final, m-ar deranja, dar daca tipa e doar disperata si nu accepta o despartire/un refuz, nu are rost sa ma complic si sa ma supar. Oricum, totul sta in comunicare.happy
Daca ai patit-o chiar tu, vorbeste cu el. Fa-o calm, poate e doar o neintelegere, daca avea ceva de ascuns, nu cred ca mai pastra mesajul.happyBafta.>big grin

| Razvan a răspuns:

Ii iau numarul tipei si o sun pentru a lamuri treaba. Fara cearta, se poate si altfel. Eventual ma intalnesc cu ea si ii ascult versiunea. Apoi si versiunea lui. Daca minte el, ii dau papucii fara regrete

| deviant18 a răspuns:

L'as tachina. dar daca e cu mine si stiu ca ma iubeste, nu as face prea mare caz, mai ales daca am si incredere in el. pentru ca exista o mie de persoane in lumea asta care sunt geloase pe fericirea unora si incearca sa le'o strice. asa ca incearca cumva sa il intrebi despre ce e vorba si vezi cum reactioneaza. daca reactioneaza ciudat, atunci ar trebui sa iti faci griji. dar dat fiind continutul mesajului inseamna ca tipa care i l-a trimis e din trecutbig grin asa ca nu cred ca ai de ce sa iti faci griji!

| DevilLife a răspuns:

I l-as sparge in cap! si as uita de el

| ronin33dan a răspuns:

M-as bucura! Te-a ales pe tine si aia a pierdut!

| Bianca_2742 a răspuns:

Bah nu stiu dar oricum iese urat rau!

| Dydy_7659 a răspuns:

Cred ca il strang de gatstraight face Ns cum as reactiona dar forte urat cred ca l-as si bate straight face incerc sa aflu cine e fata il intreb dc i-a dat sms ala. Cu siguranta el va nega si va spune mult minciuni. Dar dupa mesajul asta sigur i-as da papuci.straight face

| kitty_2952 a răspuns:

Pai i-as cere o explicatie lui cei cu mesaju si daca mai are vreo legatura cu fata aiahappy si i-as cere o pauza sa ma mai gandesc ce decid cu relatia nostrawinking

| Deeviiil a răspuns:

Pai in primul` rand la`si intreba pe el ce e cu acel mesaj iar dupa` daca nu rezolv nimicthinking adica daca nu imi da un raspuns concret incerc sa aflu` ce`i cu fata aia si ce treaba are cu elbig grin[ sunand`o.sau luand in orice mod legatuta cu eabig grin]bine asta as face eu. Pupici:* sucCes>big grin

| marya a răspuns:

Pai de felul meu sunt un pic geloasa, eu sincer nu l-as intreba pe el.as afla mai inai de la cine e, si as intrebao pe verisoara lui(care imi este cea mai buna prietena) daca stie ceva.

| nitrog a răspuns:

L-as intreba ce e asta el s-ar balbai l-as injura si as pleca la parinti

| nitrog a răspuns:

L-as intreba ce e asta el s-ar balbai l-as injura si as pleca la parinti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ufffff... urat mesaj da intelege poate e o fosta care tot se tine dupa el care chiar tine la el si din astea... da nu pune la suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de la fosta prietena. Tipu` i`a dat cu flit, iar acum ea ii marturiseste ca`l iubeste si desi nu`s mai impreuna sau lui nu`i pasa de ea pentru ca pe TINE te iubeste, ea nu-l va uita niciodatabig grin.

Fain-frumos!love struck Bafta`!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L as castrahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, mai intai intrebal de mesaj, apoi, ori o sa iti spuna ca nu a fost nimic, ori o sa se desparta de tine, deci, tu alegi ce faci, GOOD LUCK!