Făceam ce vrei tu daca mă certam și mă împăcăm cu tine când aveai tu chef. M-ai înjurat 2 săptămâni și nu ți-am zis nimic, te fac sclav și plângi .
Mi-am luat singura cartofi, nu ești bun de nimic, o să-ți dau sarcini mai ușoare de acum pentru mintea ta simplă.
Nu cred că înțelegi definiția cuvântului crush, nu are ce căuta aici .
Și tot o sa te ignor de acum, doar că o să-mi bat pla de tine pe unde apuc. Nu-mi mai scrie, nu mai citesc. Nu știu unde te-am înjurat, dar cerșești grav picioare-n cur, așa că marș pe plantație, dobitocu' dracu.
Să zici "nu o să îți mai acord atenție deloc indiferent de ce zici" și apoi să comentezi pe unde apuci de crush ul tău...cam pare că te-am dresat puțin.
Te-am făcut să faci ce nu vrei, să faci ce vreau eu..cam tu ești aia care poate să fie numită pe bună dreptate "sclavă".
Să înveți să nu mai înjuri fără motiv oamenii
Era mai amuzant când nu vorbeai
Nu era o perioadă determinată în care ai vrut să mă ignori, ai vrut permanent dar nu ai putut, nu ai avut control asupra situației, dar ce să zici și tu?
Nu mă iau de tine pentru că mi-ai dat ignore.
Mă așteptam să înțelegi măcar atât că e ceva simplu.
M-am luat și o să mă iau de tine din același motiv pentru care ți-am scris așa la întrebarea ta și ai dat ignore, că m-ai jignit fără motiv și că m-ai înjurat fără motiv.
Tu ai rămas setată pe faptul că eu te înjur sau ce mai zic de tine pentru că ai dat ignore, deci ești cam redusă.
Tare îndrăgostit mai ești
Mi-a trecut
Scuze de spam oricum.
Data viitoare încearcă să cauți o metodă mai simpatică de a atrage atenția
O să îmi pun o poză cu o rusoaică și apoi o să mă dau sfântă și apoi târfă pe aici, ori ambele în același timp cum faci tu să fim pe același vibe
Atras atenția...asta ai dedus tu din niște certuri și o situație din care nu știi nimic și nu te privește.
Rămâi la trolling.
Treaba ta . Era un sfat prietenesc.
Deși nu a părut e bine că e prietenesc, dar dacă era și un sfat de care aveam nevoie te apreciam mai mult, adică să fie un sfat pentru o problemă pe care chiar o am.
Nu te cunosc ca să îți știu problemele.
Singura vizibilă e obsesia pentru usera aia
nu recunosc nimic.
Sau cat mai batran frate : https://www.tpu.ro/......oie-sa-ii/