Este suspect faptul ca tie ti-a interzis sa pui poze cu voi doi, iar ei nu! Eu cred ca minte, acea fata nu are alt prieten, posibil ca ei doi sa fie impreuna din moment ce vorbesc pe facebook, au poze impreuna, spun cat de mult tin unul la altul etc, pe strada se tin de mana (oricat de buni amici ar fi, nu s-ar fi tinut de mana daca ea ar fi avut prieten.
"A zis ca noi chiar daca numai suntem impreuna tot o sa ne intalnim si cica o sa-mi mai de-a un pupic." Cum vine asta? Te cam tine in sah, se pare! Daca te respecti pe tine nu accepti sa vina din cand in cand la tine, o sa va mai pupati din cand in cand, poate va impacati, poate nu! Adica este alegerea lui? Nu accepta sa fii a cincea roata la caruta, nu te respecta, si clar nu tine la tine!
Si de ce nu ramai amica cu el?
Oricum nu o sa va mai vedeti prea mult de acum incolo?
Esti ofticata pe tine ca nu te-ai prins. Si tu te simti de fapt inselata. El ti-a spus.
Ia-ti odata alt prieten si traieste-ti viata in prezent, nu in trecut.
Cu siguranță, nu sunt doar amici. Din moment ce nu a avut ce explicații să îți dea, e clar.
Cel mai bine pentru tine e să renunți să-l mai vezi. Fii hotărâtă și nu îl mai lasă să te mintă și să te amăgească. Câteva sărutări nu înseamnă nici iubire, nici măcar că ține la tine.
El joacă la doua capete, dar depinde de tine să te faci respectată si sa îl faci să înțeleagă că nu merită atenția ta.
Eu cred ca tu ai dreptate.Stiu cum se zice ca de iubire ai timp..Mai ales ca el poate avea si alt gen de relatii la facultate... Daca ma intelegi. Sper ca te.am ajutat
AlexEjmecheru întreabă: