anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor voi cum puteti sa iubiti un baiat? Iac mie mi-e scarba adica ce vedeti la baieti ca toti sunt urati si prosti. Mereu vad multe fete cu statusuri "te iubesc X " mi-e scarba de baieti dapoi sa te mai si *** cu el.
Deci ce vedeti la prosti de baieti?

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Fiecare vede "lumea" cu ochi diferiti. Si eu am un status de genul asta, de 2 ani.Un iubit iti poate oferi ce nu iti poate oferi prietenii, familia. Te schimba si te face sa visezi sa crezi si asa mai departe. Cel putin asa este in cazul meu. E frumos sa stii ca undeva este o persoana care se gandeste la tine si care te vrea alaturi orice s-ar intampla. E frumos sa te trezesti cu gandul la persoana respectiva, sau sa te trezeasca un mesaj sau un telefon din partea lui sa iti lumineze ziua, sa ti-o faca mai frumoasa. E frumos sa ai cu cine vbi atunci cand te certi cu familia, sau prietenii. Mie asta mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se poate intampla unei fete. sa gaseasca un baiat care o sa iubeasca cu adevarat.

27 răspunsuri:
| esco a răspuns:

Inseamna ca esti lesbi

| neutrino a răspuns:

Un "prost" de baiat a facut dragoste cu mama ta si a dat nastere la un copil prost, care nu stie nici macar sa scrie. Ipocrita fiinta.

| maria49 a răspuns:

Probabil ca esti lesbiana de aceea nu iti plac baietibig grin

| splash132 a răspuns:

Ia o *** in gura si ai sa vezi de ce ne iubesc fetele

| Raspcelorcuidei a răspuns:

Mda un gay ...lipsa de ocupatie...

Răspuns utilizator avertizat
| OOOLEOOO a răspuns:

Am o veste proasta......Esti pe invers!

| BadSoGooD a răspuns:

Esti fata?

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Pai nu poti pentru ca esti baiat.{M-am uitat la intrebarile tale}.

| Vdragos100 a răspuns:

Stai k vezi tu peste 3-4 ani ce o mai sugi
P.S. ce intrebare de *****

| OOOLEOOO a răspuns (pentru devil2279):

Atunci am o veste buna. Nu esti pe invers.

| r3ally a răspuns:

Banuiesc ca esti doar un copil de 15-16 ani care are decat o viata "virtuala" si se ascunde in spatele monitoruluiwinking Daca tu nu ai fost in stare sa iti faci prietena sa te iubeasca asta inseamna ca toti baietii sunt prosti? Nu incerca sa insulti persoane pe care nici macar nu le cunostiwinking Daca tu te consideri prost si nici o fata nu are ce vedea la tine atunci vorbeste in numele tauwinking

| OOOLEOOO a răspuns (pentru devil2279):

Nu fi trist, acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.

Fetele... spun ca suntem porci si apoi ele sunt mai rele ca noi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Printre prostii de baieti, sa inteleg ca te afli si tu? raised eyebrows
E o intrebare cam tampita, adica, na, suntem fete, ce sa iubim, copacii? raised eyebrows.
"Toti baietii sunt urati si prosti" => deci tu te consideri urat si prost? laughing)
Nu sunt toti urati si prosti, eu stiu o multime de baieti destepti si draguti. Deci, te contrazic!

| Făraş a răspuns:

Mah gay infect Nu te mai lasa violat in toaletele publicewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru devil2279):

Sa stii ca fetelor nu le plac baietii care se cred cei mai frumosi:p.
In primul rand, chiar daca tu consideri ca baiatul pentru care te-a parasit e urat, sa stii ca ea il vede mai frumos decat tine (sau, poate ca are bani si chestii d'asteabig grin).
Nu toate fetele sunt asa oh go on
Fii si tu mai modest, nu te mai crede cel mai frumos, caci poate ca nu toti sunt de aceeasi parere!winking

| teodoryo a răspuns (pentru Făraş):

O persoana care asculta paraziti.Muzica adevarata.

| Alesquad a răspuns:

Eu sunt o fata deci inteleg prin ce treci dar nu trebuie sa faci pe cineva prrost s-a despartit de tine Aleluia!

| Crucified a răspuns:

Şi ce vrei să iubim? laughing Fetele?

| Duucu a răspuns:

Au,deci asta a fost... nu știu, îți spun peste 2 ore după ce mă opresc din răs.

| Duucu a răspuns (pentru AndyLavy):

Eu știam că fetele vor numai organul genital, nu știam și de companie sentimentală :/

| KristalPop a răspuns:

Şi acum ce propui? Să devină toate lesbiene?