Fiecare vede "lumea" cu ochi diferiti. Si eu am un status de genul asta, de 2 ani.Un iubit iti poate oferi ce nu iti poate oferi prietenii, familia. Te schimba si te face sa visezi sa crezi si asa mai departe. Cel putin asa este in cazul meu. E frumos sa stii ca undeva este o persoana care se gandeste la tine si care te vrea alaturi orice s-ar intampla. E frumos sa te trezesti cu gandul la persoana respectiva, sau sa te trezeasca un mesaj sau un telefon din partea lui sa iti lumineze ziua, sa ti-o faca mai frumoasa. E frumos sa ai cu cine vbi atunci cand te certi cu familia, sau prietenii. Mie asta mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se poate intampla unei fete. sa gaseasca un baiat care o sa iubeasca cu adevarat.
Un "prost" de baiat a facut dragoste cu mama ta si a dat nastere la un copil prost, care nu stie nici macar sa scrie. Ipocrita fiinta.
Pai nu poti pentru ca esti baiat.{M-am uitat la intrebarile tale}.
Banuiesc ca esti doar un copil de 15-16 ani care are decat o viata "virtuala" si se ascunde in spatele monitorului Daca tu nu ai fost in stare sa iti faci prietena sa te iubeasca asta inseamna ca toti baietii sunt prosti? Nu incerca sa insulti persoane pe care nici macar nu le cunosti Daca tu te consideri prost si nici o fata nu are ce vedea la tine atunci vorbeste in numele tau
Printre prostii de baieti, sa inteleg ca te afli si tu?
E o intrebare cam tampita, adica, na, suntem fete, ce sa iubim, copacii? .
"Toti baietii sunt urati si prosti" => deci tu te consideri urat si prost? )
Nu sunt toti urati si prosti, eu stiu o multime de baieti destepti si draguti. Deci, te contrazic!
Sa stii ca fetelor nu le plac baietii care se cred cei mai frumosi:p.
In primul rand, chiar daca tu consideri ca baiatul pentru care te-a parasit e urat, sa stii ca ea il vede mai frumos decat tine (sau, poate ca are bani si chestii d'astea).
Nu toate fetele sunt asa
Fii si tu mai modest, nu te mai crede cel mai frumos, caci poate ca nu toti sunt de aceeasi parere!
Eu sunt o fata deci inteleg prin ce treci dar nu trebuie sa faci pe cineva prrost s-a despartit de tine Aleluia!
crazyblue întreabă:
anonim_4396 întreabă: