| BiancaByaBianca a întrebat:

Fetelor voi cum va simtiti cand mergeti la ginecolog, nu vi rusine sa va dezbracati si sa va urcati pe masa aceea intr-o astfel de pozitie? eu inca nu am mers dar va trebui sa merg si nu tiu cum o sa reactionez cand o sa zica tanti aia " Da-ti pantalonii jos "!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, fiindca ma duc la ginecolog pentru un consult, nu ca sa fac parada. Nu ma duc sa-mi arat corpul, ci sa fiu consultata. Stiu ca ginecologul nu se va uita la mine ca la o femeie, ci ca la o pacienta. Am exact aceeasi senzatie ca atunci cand ma duc la oftalmolog, de exemplu. Pana la urma, tine de educatie. Daca stii ca ginecologul este un profesionist, care te consulta, nu te priveste cu un ochi critic, atunci nu te rusinezi.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.fostaprietena.info/? username=34892
niste sfaturi pentru a scapa de complexu asta:))

| MikyMi a răspuns:

Nu e chiar asa de rau!
E un lucru absolut normal, toate femeile/fetele au trecut prin asta macar o data in viata happy...
Fa-ti curaj si du-te pentru ca e mult mai bine, doctorul stie cel mai bine daca esti ok dupa un consult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca e"tanti aia" si ca nu e "nenea ala" rolling on the floor
don`t worryoh go on toti oamenii sunt facuti la fellaughing

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

Tanti ca tanti, cand e un barbat, atunci e si mai si. oh go on Dar pana si atunci e Ok, mai ales cand deja te-ai imbracat si iesi usurata pe usa.hee hee
Acum serios vorbind, nu trebuie sa te rusinezi, e ceva absolut normal. Toate, mai devreme sau mai tarziu, trecem prin asta. Plus, cu timpul te vei obisnui. De fiecare data ti se va parea tot mai firesc/normal.
Succes! Numai bine!

| Sapphire a răspuns:

Eu am fost mai demult si nu era tanti, era un nenea destul de tinerel. Imi era o rusine de imi venea sa intru in pamant dar dupa, m-am gandit ca nu am de ce sa ma simt asa ca eu nu sunt nici prima si nici ultima pe care o vede in ipostaza asta, si pana la urma e ceva normal.
Inainte de a merge la ginecolog, trebuie sa fii curata. big grin
Capul sus, nu are de ce sa iti fie rusine! Toate fetele trec prin asta.

| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

Numai ca tanti aia s-ar putea sa fie un nene, ca femei gincolog nu prea am vazut tongue