| Marcel21 a întrebat:

Fetelor, voi obișnuiți să-i gătiți și să-i călcați hainele partenerului vostru? Cu ce fel de mâncăruri vă surprindeți iubitul și cât de des gătiți?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Am facut chestia asta timp de 8 ani de zile.Acuma momentan nu o mai fac ca am o alta relatie la distanta dar probabil o sa o fac din nou dar poate de data asta si cu maicare mult ajutor din partea lui.
Eu fac aproape orce de mancare dar in general ce ii place lui sa mance cu drag.Si zilnic faceam.

3 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Toti barbatii intreba chestii de genul. Am sa-ti raspund eu Marcel. O femeie ar trebuie sa fie dusa, ca sa-i calce hainele partenerului, sa-i stea la oala, mancare, doar la mancare se gandesc unii. Sper numai ca nu esti si tu asa.

| AlexSalling a răspuns:

Tot ce face femeia trebuie sa stie sa faca si barbatul. Doar nu ai pretentia ca dupa ce face copii, ea sa stea si la oala, si la ****. Tu trebuie sa faci lucrurile cot la cot cu ea. Ea spala vase, si tu. Ea calca si tu. Rufe, amandoi. Totul amandoi dragule. Hai ca se plaughingate

| GabrielaBtw a răspuns:

Daca locuiesti impreuna cu partenera, ar trebui sa gateasca zilnic daca nu vrei sa mori de foame laughing