CU ce?
Cu burta sau cu patratele?
Cu pectorali sau cu sunculita?
Vrei să mă ceri de întrebi, curiosule?
Cu burtă bre.
Nu te cer stai linistita, ca nu indeplinesc conditiile
E na, modestule.
MCGratis? Tu?
MGratis***
M-ai descoperit Cum ti-ai dat seama?
Secret!
Haaaaaiiiiii, ziiiiiiii!
NU!
Bine!
Bine...mi-a șoptit o păsărică!
Bineinteles ca toate prefera un baiat bine facut, insa conteaza enorm si caracterul.
Nu conteaza exteriorul, ci interiorul.conteaza sa il iubesti asa cum e si pentru ce este.
Stiu ca intrebarea este pentru fete, dar as vrea sa punctez ceva inainte sa raspunda fetele. Tine-ti cont de faptul ca frumusetea se duce repede, foarte repede si de la 35-40 de ani ganditi-va ca mai e poate chiar jumatate din viata alaturi de persoana pe care o alegi. P.S. nu sunt nici cu burtica dar nici nu sunt foarte bine facut, imi place sa arat bine insa cred ca mai important cand va alegeti persoana alaturi de care veti petrece restul vietii, frumusetea paleste in fata multor lucruri.
Sincer acum prietenul meu nu are burtica dar mie imi plac barbatii cu burtica sunt de parere ca 80% intro relatie conteaza felul de a fi caracterul si umorul iar 10 aspectul fizic iar ceilalti 10% sexul
Păi. Pentru mine sufletul contează, nu neapărat pătrătelele.
Și dacă o fată te caută pentru pătrățele fii sigur că fata nu este îndrăgostită de tine, doar de fizicul tău.
Dar dacă ai burtică, ai mai puține șanse ca o fată să se joace intr-o relație cu tine și cel mai probabil te va iubi cu adevărat.
Sunt genul de fată care nu se uită la bani, la pătrățele și care oferă toată dragostea posibilă partenerului.
Dar sigur, asta este doar caracterul meu. Mai sunt milioane de fete cu alt caracter mai bun sau râu decât al meu. În concluzie, interiorul trebuie să fie frumos.
Sper că te-am ajutat. Pa, pa :*
anonim_4396 întreabă:
David907823 întreabă: