Mai mult de 11-12 ani nu iti dau la cum si cat gandesti!
Fa-ti un confident si pune-l sa iti dea sfaturi, dar sa fie mai mare de varsta decat tine si sa-l duca capul!
Ti-am citit si celelalte intrebari si am ajuns la concluzia ca esti masochista. Iti face placere sa fii calcata in picioare, sa fii facuta de rusine, pentru ca apoi sa te plangi de asta ca si cum tu n-ai avea nicio vina. Esti genul de femeie care dupa casatorie incaseaza palme si picioare in stomac de la barbatul pe care il iubeste cu supunere si cu care are vreo 5 copii pentru ca lui nu-i place s-o faca cu prezervativul.
Mai stiu ca nu ai ocupatie, altfel poate ti-ai vedea situatia mai obiectiv. Fa o pauza de la tipu ala, cauta niste lucruri pe care vrei sa le realizezi in viata si tinteste spre ele ca sa nu ajungi cum am zis mai sus. Lasa prostiile astea pseudo-sentimentale pe plan secundar.
NU pai ce sa cut printre atatia "smecheri cu nasu` pe sus" si pe deasupra si poate singura fata de acolo, nu frate, si daca mi-ar face faza aia cu prietenii, l-as da dracu` si i-as inchide telefonul! Da cine m-ar crede, eu vb ori cu el ori cu amicii lui!
Mmm.pare cam dubios iubitul tau.nu o lua ca pe o ofensa, dar nu inteleg cum iti poate da la tel persoane necunoscute tie si plus de asta sa iti mai faca si diverse propuneri de fata cu el.
Anonim519 întreabă: