Trebuie,zici?
Nu trebuie deloc,daca o vei face ti se va duce vestea de badaran si taran si fetele vor fugi de tine ca de dracu'.
Foloseste-ti calitatile cu care te-a inzestrat natura si gaseste o fata care singura sa doreasca sa fie mangaiata,altfel,nu esti decat un frustrat care abuzeaza sexual eleve si poti intra sub incidenta legii.
Ca nici o fata n-o s-o faca, poate.
Dar daca o s-o faca, o sa avem ocazia sa te vedem inclusiv la stiri!
Baga-ti mintile in cap, fa-te placut ca sa te apropii de o fata, nu e nevoie sa te porti ca un cioban!
Daca fata e genul mai curva nu se supara ba chiar ii place. In schimb daca are putina materie cenusie va considera acest gest total inoportun.
P.S. Si eu sunt baiat si recunosc ca in generala faceam si eu lucruri din astea pentru ca eram prost, dar de cand am intrat la liceu nu am atins nicio fata in zonele enumarate de tine (poate doar din greseala). Mai bine ai incerca sa iti manifesti atractia fata de ele intr-un alt mod, nu ca un nesimtit.
Depinde de fata sunt fete care nu suporta si risti sa mai primesti si una sau mai sunt si care accepta eu sunt fata, iar eu nu accept asta depinde de fiecare
Nu, nu mi-ar placea deloc, iar cel care o face s-ar alege si cu cateva palmi, daca nu cu ceva in cap. Si ce daca esti baiat? Trebuie sa stii si sa te controlezi, nu sa sari pe prima care-ti iese in cale, ca tu ai " nevoi". Nu-i de mirare ca numarul de obsedati creste in fiecare zi. Multi dintre voi uita cum sa se poarte cu o fata, vor doar sex si alte chestii perverse. Invata sa iubesti, sa respecti si sa intelegi o fata, iar apoi o sa ti se rezolve si problemele si " nevoile".
Depinde de fata.Mie de exemplu imi face asa iubitul meu.in timpul orelor ne jucam.dar daca ar fi vorba de alt baiat sincer cred ca i-as trege una de sa-i sara 3 dinti din gura )
Ceea ce descrii tu este o formă de violență sexuală. Nu ai voie să atingi alte persoane dacă ele nu vor asta și nu ai voie să le depășești limitele de intimitate. Nu există „trebuie să fac acte de violență sexuale asupra fetelor pentru că sunt băiat". Există „aleg să fac acte de violență sexuală asupra fetelor pentru că vreau și nu mă interesează dacă nu le place". Și fetele sunt ființe sexuale, dar nu atacă băieți pe stradă. Un băiat care gândește în acest fel este un agresor din tagma agresorilor sexuali în care se încadrează și violatorii. Trebuie să înțelegi că ceea ce ție ți se pare o glumă/o mică încălcare a limitelor este resimțit de fete ca fiind (foarte) agresiv. Din cauza unor astfel de comportamente ele nu se simt în siguranță la școală sau pe stradă și nu se pot simți cu adevărat libere. Poate ție ți se pare inofensiv, dar nu ești singurul care agresează fetele - foarte mulți băieți și bărbați o fac în fiecare zi, ceea ce duce la faptul că se formează un climat foarte neplăcut pentru fete și femei în societate. Pe scurt - încetează.
Eu una m-as supara.Adica deja am colegi cam nesimtiti care fac lucrul asta si ma cam deranjeazaAcum....depinde de fata
Aici depinde de caracterul fetei... unele se supara, altele nu. De exemplu, eu i-as da una la ala care-mi face asa, mai ales ca nu este prietenul meu.