Primul e oral, totusi imi e destul de greu sa ma hotarasc intre anal si vaginal . Vrei sa detaliez (de ce imi plac unul si altul)?
Toate ne plac noua baietilor dar mai putin oral mai bine simtim decat sa vedem. FUNDA?
Tie iti place pegging? adica s penetrezi in anus un barbat cu ajutorul strap-on? Pentru detalii acceseaza linkul: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009 Ai fi curiosa sa sa incerci?
Pai... Analul: ne plac fundurile (poate sa zica cine ce vrea, toti stim ca e asa), gaurica aia e si mai stramta (si ne simtim si mai bine), e un lucru pe care nu il faci prea des, poti sa ejaculezi in el, deci e foarte excitant.
Vaginalul: stii ca ii oferi si ei placerea pe care o simti, iti place sa o auzi gemand, o poti face la ce intesitate vrei si in numeroase pozitii.
Oralul: cel mai excitant (stimuli vizuali, auditivi etc.), poate fi practicat in multe locuri (paduri, toalete, masini ), plus alte chestii dintr-un articol care ti l-am dat ca raspuns la alta intrebare.
NatyAriana24 întreabă: