| Andreutsa44 a întrebat:

Fetelor,voua ce fel de sex va place? Oral, Anal sau vaginal?big grin Si voua baietilor cum va place?

7 răspunsuri:
| bogdan72 a răspuns:

Primul e oral, totusi imi e destul de greu sa ma hotarasc intre anal si vaginal laughing. Vrei sa detaliez (de ce imi plac unul si altul)?

| oOoBrBoOo a răspuns:

Toate ne plac noua baietilorlaughing dar mai putin oral mai bine simtim decat sa vedemlaughing. FUNDA?smug

| DinGri77 a răspuns:

Nu stiu... trebuie sa-ti demonstrez, nu stau bine la capitolul exprimare!

| doxatuVexxatu a răspuns:

Tie iti place pegging? adica s penetrezi in anus un barbat cu ajutorul strap-on? Pentru detalii acceseaza linkul: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009 Ai fi curiosa sa sa incerci?

| Andreutsa44 explică:

Da,detaliaza.

| bogdan72 a răspuns (pentru Andreutsa44):

Pai... Analul: ne plac fundurile (poate sa zica cine ce vrea, toti stim ca e asa), gaurica aia e si mai stramta (si ne simtim si mai bine), e un lucru pe care nu il faci prea des, poti sa ejaculezi in el, deci e foarte excitant.

Vaginalul: stii ca ii oferi si ei placerea pe care o simti, iti place sa o auzi gemand, o poti face la ce intesitate vrei si in numeroase pozitii.

Oralul: cel mai excitant (stimuli vizuali, auditivi etc.), poate fi practicat in multe locuri (paduri, toalete, masini laughing ), plus alte chestii dintr-un articol care ti l-am dat ca raspuns la alta intrebare.

| Andreutsa44 explică:

laughing:*