| cal3star a întrebat:

Fetelor voua ce va place/atrage la un baiat?
(as dori sa raspunda decat fetele peste 18-19 ani )

Va atrag banii, comportamentul, infatisarea (fata), corpul (lucrat, grasut, slab), destept etc.As dori sa fiti foarte sincere de asemenea. Nu as vrea sa descrieti baiatul care vi l-ati dorii, doar ce va atrage, ca e logic sa va placa unul bogat, frumos, bine lucrat etc.

Raspunsul care da dovada de sinceritate si imi place voi acorda FUNDA.

Răspuns Câştigător
| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna cal3star.

Nu ma atrag banii! Nu sunt materialista.Prefer un baiat sarac, care sa imi ofere ce este mai important intr-un cuplu: incredere, iubire si respect! Cu siguranta amandoi vom putea depasii toate obstacolele ce ne ies in cale, chiar daca el sau eu nu suntem, milionari!
Nu vreau unul care sa creada ca daca are bani, totul se poate cumpara, inclusiv dragostea feeling beat up
Ma atrage un baiat care sa fie cat mai natural, sincer, comunicativ, iubitor, respectos, protector, inteligent...sa stie cum sa depaseasca fiecare obstacol ce ii iese in cale, fara a depinde de cineva anume!

Numai bine! Sa fi iubit si fericit...pentru ceea ce esti tu, nu pentru ceea ce vor altele sa fi! 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

@。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 - sunt idealul tau si, pe langa asta, imi permit sa te plimb si cu trenul. Ma iei?batting eyelashes
@cal3star - toate-s samaritene aici, in realitate au ochi doar pentru portofel, nu e clar?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Gusturile nu se discută.
Ce-mi place mie nu este nevoie să-ţi placă şi ţie.
Pa, pa.

| Marian_2691 a răspuns:

daca e logic ca trebuie sa le placa, bogatul si bine lucratul ce rost mai are intrebarea, daca eram fata raspundeam ca-mi place barbatul care ma respecta

| Parmalat a răspuns:

Femeile nu gandesc ca barbatii, deci ce e logic pentru noi nu e neaparat sa fie si pentru ele.
Din experienta mea, o femeie prefera un barbat comunicativ, sigur pe el si pe care sa-l simta ca e bun la suflet.
Fazele cu muschi, bani etc... atrag doar plastice nu femei adevarate. Pe 95% dintre femei le doare in spaclu de banii unui barbat daca nu se simt bine langa el. Pe restul de 5% le doare in spaclu de barbatul respectiv, ii vor doar banii.
Iar muschi poti sa faci ca sa te simti tu bine nu neaparat ca sa atragi o gramada de femei. Crezi ca gorilele alea care pazesc discoteci au o gramada de femei?! laughing
Deci concentreaza-te pe comunicare si personalitate daca vrei sa ai multe prietene.

| Razvan a răspuns:

Nu pot raspunde ca sunt minora si nu am dreptul la opiniestraight face
Si aveam atatea de spus... dar taccrying

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna cal3star! Multumesc frumos pentru fundita! Te pup.Sa fi iubit! :* 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。