| Andrew289 a întrebat:

Fetelor, voua cum va place sa loviti baietii intre picioare? cu picioarul cu pumnul sau cu genunchiul? sa raspunda numai fetele pls

21 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Asta e sadism.de ce sa lovesti baietii?

| inger02 a răspuns:

Eu ai dau o palma peste fata sau ai zic cai nesimtit si il ignor. cu bataia nu se rezolva nimic

| Acadeeeaa a răspuns:

Eu nu lovesc baietii intre picioare pentru ca mi-e mila de eihappy. Sincer durerea e prea mare si poate" ramane fara mostenitori". Asa ca eu nu ma joc cu asa ceva!
Prefer sa-i dau o palma peste spatehappy!

| loverboy111 a răspuns (pentru Acadeeeaa):

Iti e milă hă? Nu trebuie sa iti fie mila. Trebuie sa te gandesti daca merita asa de multa durere saudaca merita doar o palma zdravana.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Era sa bag pe unul in spital cu chestia asta asa ca nu am mai continuat laughing

| loverboy111 a răspuns (pentru VacutzaRoscata):

E o chestie serioasa pentru ea nu trebuie emoticons care rad. Sa il bagi in spital?! L-ai lovit cu picamarul? Sau iaii dat 10 picioare? Sper sa nu am norocul sa dau de din astea ca tine

| loverboy111 a răspuns (pentru VacutzaRoscata):

Eu zic sa continui sa dai intre picioare dar cu limba laughing

| mikaela25 a răspuns:

Cu putere hhahaha

| eduard2001 a răspuns (pentru mikaela25):

Ba curvo daca cineva tiar trage 3 picioare in vagin si 1 in sani tiar placea?

| loverboy111 a răspuns (pentru mikaela25):

Te las sa imi dai mi intre picioare, cu putere, folosind limba.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Eu nu dau acolo! Eu le dau o palma dupa cap laughing dar daca ar fi cu piciorul happy

| kissmealiss a răspuns:

Ce drastyk esti////chiar acolo? mai bine il ignori...

| loverboy111 a răspuns (pentru kissmealiss):

Bv imi place cum gandesti. Nimeni nu merita asa o durere.

| IntrebariFuckingCiudate a răspuns:

Cu gura blushing

| loverboy111 a răspuns:

Sunt baiat. daca iti place sa lovesti acolo te las... dar cu limba.

| badgirl0101011 a răspuns:

E'o'durere foarte mare si nu vreau sa nerorocesc oameni toata viata. Eu le dau o palma dar zdravana si daca nu se potolosc ii zic la diriginta plus inca doua perechi de palme

| Andi_Iulian_Edy_1982 a răspuns:

Draga mikaele 25 sau draga vacuta roscata daca baieti care i loviti la coa; e cind sar reveni var trage un picior in coa; e si una in tita sa va plingeti de mila pe jos de durere var comveni sa va lovescasa va doara coa; ele si titele si pote ramineti si ipotente eu cred ca nu var comveni

| CrisStTinaA a răspuns:

Da' de ce sa'i lovesti chiar acolo. :d
mi-e mila de ei laughing

| loverboy111 a răspuns (pentru CrisStTinaA):

Nu trebuie sa iti fie mila trebuie sa te gandesti daca merita s se tavaleasca pe jos sau daca merita doar niste palme zdravene pe fata

| loverboy111 a răspuns (pentru CrisStTinaA):

Sincer acu ma simt penibil cand o fata zice ca ii e mila de mn...ca si cum eu as fi un pres si ii e mila sa mearga pe mine.

| Alexutza_Alexandra_1993 a răspuns:

Draga mikaela 25 daca baieti care eai lovit la coa..ie tu cund isi revin le trece durerea iti trag una picior tot cu putere la coa..ie sa te lase ipotenta si cind te apleci sa te ti cu miinile de coa..ie ca nu mai poti de durere iti trage una la tite si inca una la coa..ie te-ai simti bine eu cred ca nu sau cind o sa te mariti si o sa faci copil si poate o sa fie baiat sai traga una la coa..ie vreo fata sa til nenoroceasca pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu sa o sa ai fata si i trage un baiat una la coa..ie si una la tite sa tio lase ipitenta si sa faca cance la sini tiar comveni eu cred ca nu asa loveam si eu baieti acolo pina mi-am gasit unu si cind mi-a tras una la coa..ie si cind mam aplecat sa ma tin de coa..ie ca nu mai putem de durere mi-a tras una la sini si inca un spit la coa..iee de am zis ca mor pe jos nu mai puteam de durerea la coa..iee si la sini vreo 1 jumate mim plins de mila pe jos tinunduma cu o mina de coa..ie si una de sini si de atunci ma aptin sa mai lovesc la coa..ieee am crezut ca m-a lasat ipotenta ca am avut probleme la familie ceva timp