Asta sta la baza fiecarei relatii. Daca intr-o relatie lipseste romantismul aia nu se mai numeste relatie, se numeste compromis.Eu si cu iubitul meu avem 3 ani de relatie si inca e romantic cu mine si imi place asta.
Da, romantismul inteligent, nu ala gretos. Si ca fapt divers, a copia de pe net mesaje siropoase si a le trimite iubitei nu se numeste romantism.
Pentru ca nu exista intrebare fara troll:
ROMANTÍSM s. n. Mișcare artistică și literară apărută la începutul sec. XIX ca o reacție împotriva clasicismului și regulilor lui formale, care a preluat tradițiile naționale și populare, promovând cultul naturii, lirismul, fantezia și libertatea de expresie. ◊ Ansamblu de aspecte care caracterizează curentul romantic; înclinare spre lirism, spre individualism, spre visare, spre melancolie. ♦ Romantism economic = curent utopic apărut în economia politică, în secolul trecut.
Uneori da, alteori nu. depinde de situatie si depinde de ce stare am atunci.
Pai depinde cum il folosesti... Dar in general raspunsul la intrebarea ta este da!
Eu eu nu! este frumos sa ii spui unei fete cat este de frumoasa dar sa nu o sufoci
anonim_4396 întreabă: