Cand iubesti nu mai tii cont daca iti place...sau cel putin atat timp cat iubesti, cel il face fericit pe partener ar trebui sa te faca si pe tine.
Disfrut de sexul oral, si nu doar pentru ca-l iubesc, din contra el ma cunoaste bine si daca ar observa ca nu mi-ar place m-ar opri chiar el(am patit asta cu sexul anal, am incercat acum cativa ani, si de atunci, nici gand, iar el este perfect de acord cu mine)
In orice caz, trebuie sa ajungi intr-o anumita stare de excitatie, ca sa poti lua chiar tu initiativaiar el desigur, este cel care trebuie sa te faca sa-ti doresti...si apoi depinde de starea in care esti (cum suntem atat de capricioase )
Pentru fetele care nu vor sa incerce niciodata:nu stiti ce pierdetiadica, ce placere mai mare se poate avea decat sa-ti vezi partenerul in extaz? ...desigur poate n-ati intalnit persoana potrivitainsa niciodata nu trebuie sa spui 'niciodata', v-ati mira sa vedeti pana unde se poate ajunge cand iubesti si doresti pe cineva la nebunie, si ii cunosti fiecare particica din corp
Cateodata o fac pentru el...si daca stiu ca el se simte bine, ma simt si eu bine.
Sincer... da numai ca nu la oricine...si numai daca il cunosc foarte bine pe iubitu meu si e ceva serios altfel nu as face oral la oricine [-x... acum depinde de persoana... :p si de multe ori e ok sa fie reciproc nu sa faca numai fetele voua ci si voi fetelor...si cum am mai mentionat depinde de persoana...
Tie iti place sa faci sex oral sau o faci din dragoste pentru partenera? nu vreau sa stiu raspunsul.raspunde-ti tie...probabil ca unele fete o fac doar de "dragul artei"... dar daca e vorba de o relatie serioasa, bazata pe iubire adevarata din partea ambilor parteneri, ar fi ok, cu conditia ca partenerii sa fie de acord cu asta(fara amenintari cu despartirea cum fac unii baieti). daca fata iti face sex oral din propie intitiativa e din iubire dar in acelasi timp si placere.cum asa? pai simplu:cand iubesti, te bucuri de reusitele persoanei iubite nu-i asa? daca oferindu-i ceva o faci fericita, esti si tu fericit, nu? acum daca faci legatura cu sexul oral o sa aflii si motivele...:-)
deliutza83scumpika întreabă:
Andreas96 întreabă: