anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor voua va place sa faceti sex oral sau o faceti din dragoste pentru partener (mentionez ca sunt baiat si ma gandesc intruna la un raspuns
)

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie imi place la nebunie.

20 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna eu nu am facut niciodata asa ceva, dar fiecare face ce vrea si ce simte!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu imi place... n-am incercat niciodata si nici n-o sa incercbig grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mie nu imi place, de fapt nici nu sunt curioasa.

| simoSTAR a răspuns:

Cand iubesti nu mai tii cont daca iti place...sau cel putin atat timp cat iubesti, cel il face fericit pe partener ar trebui sa te faca si pe tine. happy

| emi a răspuns:

Disfrut de sexul oral, si nu doar pentru ca-l iubesc, din contra el ma cunoaste bine si daca ar observa ca nu mi-ar place m-ar opri chiar el(am patit asta cu sexul anal, am incercat acum cativa ani, si de atunci, nici gand, iar el este perfect de acord cu mine)
In orice caz, trebuie sa ajungi intr-o anumita stare de excitatie, ca sa poti lua chiar tu initiativahappyiar el desigur, este cel care trebuie sa te faca sa-ti doresti...si apoi depinde de starea in care esti (cum suntem atat de capricioasehappy )

| emi a răspuns:

Pentru fetele care nu vor sa incerce niciodata:nu stiti ce pierdetihappyadica, ce placere mai mare se poate avea decat sa-ti vezi partenerul in extaz? ...desigur poate n-ati intalnit persoana potrivitahappyinsa niciodata nu trebuie sa spui 'niciodata', v-ati mira sa vedeti pana unde se poate ajunge cand iubesti si doresti pe cineva la nebunie, si ii cunosti fiecare particica din corptongue

| PauLa.M a răspuns:

Cateodata o fac pentru el...si daca stiu ca el se simte bine, ma simt si eu bine.

| roxy_5007 a răspuns:

Brigaela hai sa ne luam de mana ca si mie imi place da nici chiar la nebunie

| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Sincer... da numai ca nu la oricine...si numai daca il cunosc foarte bine pe iubitu meu si e ceva serios altfel nu as face oral la oricine [-x... acum depinde de persoana... :p si de multe ori e ok sa fie reciproc nu sa faca numai fetele voua ci si voi fetelor...si cum am mai mentionat depinde de persoana...

| leny a răspuns:

Tie iti place sa faci sex oral sau o faci din dragoste pentru partenera? nu vreau sa stiu raspunsul.raspunde-ti tie...probabil ca unele fete o fac doar de "dragul artei"... dar daca e vorba de o relatie serioasa, bazata pe iubire adevarata din partea ambilor parteneri, ar fi ok, cu conditia ca partenerii sa fie de acord cu asta(fara amenintari cu despartirea cum fac unii baieti). daca fata iti face sex oral din propie intitiativa e din iubire dar in acelasi timp si placere.cum asa? pai simplu:cand iubesti, te bucuri de reusitele persoanei iubite nu-i asa? daca oferindu-i ceva o faci fericita, esti si tu fericit, nu? acum daca faci legatura cu sexul oral o sa aflii si motivele...:-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand ai spus ca mentionezi ca esti baiat, pana sa termin fraza de citit, mi-a fugit mintea ca si tie iti place sa faci sex oral la barbati.Noroc ca am avut rabdare sa termin de citit si nu ti-am raspuns inainte. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din dragoste pentru cineva faci ceva ce-ti place si tie si lui. Si daca asta-i sexul oral, atunci asta faci. Altfel imi suna a prestatie prea comerciala. Eu iti dau o felatie, tu imi dai dragostea ta? Cam asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma cutremur ca find conectat la 3, 80kw. Mi se ridica parul maciuca in cap si nu mai stiu ce se intimpla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Le place oralul, doar daca au orgasm. daca nu ...nu prea le place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai Tepes de ce o arzi aiurea si vorbesti ca si cind nu faci parte dintre aia care facem? Eu nu te-am vazut cind eram la tara? Aaaa...ca nu recunosti? Pai asta e cu totul altceva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intre parteneri orice e permis si orice e normal, atita timp cit vor amindoiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place dar o fac si din dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place sa o fac, imi place sa imi simt partenerul in extaz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place.si ma excita.

| dann42 a răspuns:

Imi place sa fac si sa mi se faca