Nu te-ai saturat sa joci acest rol de fetita rasfatata in calduri, doar ca sa atragi atentia tuturor barbatilor creduli?
ia sa te lege taicatu de pat si sa -ti traga o mama de bataie cu bata de baseball pe care o meriti din plin, iti va mai placea?
si acum imi vor da stupid toate fetitele ca tine si, mai ales, baietasii carora le-am spulberat fanteziile ce te implica pe tine, gagico, avand in vedere ca nu esti tu la avatar, cum am mai spus-o.
Ela numai sex ai in capusorul ala al tau iti place asa de mult sa fi legata de pat?
Oh,cateodata plec si o uit asa legata de pat, si uita si ea si merge prin vecini carand patul dupa ea! Nebunie nu alta!
Cui nu ii place?
nu ii baga in seama pe astia de aici care comenteaza, pariu ca nici nu au incercat sa vada cat e de tare
Asta ai vazut-o prin filme sau ceva? Oricum, e super sa iti legi iubita de pat...Dar nu cred ca ai incercat asa ceva. Sincer acum, nu ca m-ar deranja intrebarea ta, dar tu chiar crezi ca vei face impresie buna cu intrebarile acestea?
Nu am fost legata si nu stiu daca mi-ar place probabil ca da... ar fi ceva nou.dar tu la 11 ani ai multe fantezii sunt curioasa cand ti-ai inceput viata sexuala si ce te-a facut sa incepi asa devreme? sper ca nu te deranjez ca intreb:*oricum apreciez ca esti deschisa si nu ai retinerieu nu sunt in masura sa iti zic daca e bine sau nu ce faci ai o viata fai ce simti tu ca vrei sa faci fara regreteca na doar sunt ale talebafta in toate
Crezi ca te crede cineva?
La 11 ani abia daca incepi sa deschizi gura pe la scoala si tu " ti-o tragi dubios" de la 11 ani!
Ar trebui sa te bata cineva cu penisu-n cap sa te trezesti la realitate ca nu toti apreciaza curvele sau cele care doar vor sa para asa!
Lasati ma fata, fiecare cu ce-i place banuesc ca astea cu comentarii rautaceoase si " moraliste" au peste 30 de ani.
Mie imi place sa fiu lagata de calorifer. cand parintii pleaca de acasa ma leaga acolo si vreo 2-3 zile nu mananc sau beau.
sa vezi atunci adrenalina. simt ca mor.
vreau sa fiu lagata de paaaatttt. (
can am facut*** sti tuu. cuvantul ala. cu prietenul meu, el m'a legat de veceu. :X si tragea intr'una apa. era asa. de binee. :X
beausingurlamasamea întreabă: