Sincer nu mi se pare atragator...chiar daca unii considera acest lucru ca fiind mai sexy...
Daca e vorba de prietenul meu... mi se pare prea atragator ...ma duce cu gandul preeea departe in cazul in care suntem numai noi 2 sigurei si nu avem program in urmatoarele ore.
In schimb daca as fi intr-o excursie si careva ar sta cu mine in camera doar in boxeri. mi s-ar parea extrem de aiurea. Exista pantaloni scurti si apa rece pentru dus...in cazul in care pretextul e caldura
Eu_o_mare_enigma... iar te iei de fete? acum te iei si de lia.care mi draga?! dupa ce ca imi vi cu tot felul de propuneri...pentru care te pot baga la corupere de minori... te iei si de alte fete.
In loc sa stai cuminte...sa iti traiesti frumos batranetea scurta pe care o mai ai... stai pe net si combini fete!
Ia hai la somn...nu mai tine fetele de vorba pana la 4 dimineata cu insistentele tale Nu fi pedofil, pedofilule!
@eu_o_mare_enigma, ma bucur ca ai simtit-o...si ca o impartasesti cu toti de pe acest site
Speram sa nu dai din casa, dar daca este public de acum ma resemnez
@eu_o_mare_enigma, pai este si viceversa numai ca se potrivea mai bine varianta asta, in situatia de fata
Multumesc pupimik, stai linistita el se da la tine, te priveste si doar atat
@eu_o_mare_enigma pai nu mai este loc intre noi decat de o sticla de Absolut
Nu este nevoie pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu pahare de plastic
Sunt mai in siguranta daca fac eu toate alegerile
Daca e cald ca acum de ce nu... confortul inainte de toate mai ales dupa 22 ani de casnicie.
Daca arata bine...de ce nu? mai ales cu caldurile asteeeaa! si pana la urma daca este sotul/gagicul are tot dreptul din lume sa faca asta chiar daca e atragator sau nu
Mai atragator ar fi faraimportant e sa nu faca ca fostul meu prieten sa stea in boxeri prin casa chiar daca la tine vine o prietena sau parintii tai...
Da :X cand e prietenul meu normal si la cum arata ar fi ciudat sa nu mi se para atragator
anonim_4396 întreabă:
Kiddutza_2919 întreabă: