| Anca_6788 a întrebat:

Fetelor voua vi se pare atragator barbatul cand umbla prin casa numai in boxeri?

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Sincer nu mi se pare atragator...chiar daca unii considera acest lucru ca fiind mai sexy...happy

33 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Mda, mai ales dupa ce iese de la dus rolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca ar fi cald in casa e okwinking

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca e vorba de prietenul meu... mi se pare prea atragator laughing ...ma duce cu gandul preeea departe in cazul in care suntem numai noi 2 sigurei si nu avem program in urmatoarele ore.

In schimb daca as fi intr-o excursie si careva ar sta cu mine in camera doar in boxeri. mi s-ar parea extrem de aiurea. Exista pantaloni scurti si apa rece pentru dus...in cazul in care pretextul e caldura

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu_o_mare_enigma... iar te iei de fete? acum te iei si de lia.care mi draga?! dupa ce ca imi vi cu tot felul de propuneri...pentru care te pot baga la corupere de minori... te iei si de alte fete.
In loc sa stai cuminte...sa iti traiesti frumos batranetea scurta pe care o mai ai... stai pe net si combini fete!
Ia hai la somn...nu mai tine fetele de vorba pana la 4 dimineata cu insistentele tale laughing Nu fi pedofil, pedofilule! laughing

| lia a răspuns:

Si inca cat de mult imi place, il mai pisc si putin de fundulet laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

@eu_o_mare_enigma, ma bucur ca ai simtit-o...si ca o impartasesti cu toti de pe acest site laughing
Speram sa nu dai din casa, dar daca este public de acum ma resemnez laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

@eu_o_mare_enigma, nu trebuie sa ma simti prin casa...ci trebuie doar sa ma SIMTI laughinghee hee

| lia a răspuns:

@eu_o_mare_enigma, pai este si viceversa numai ca se potrivea mai bine varianta asta, in situatia de fatahee hee

| lia a răspuns:

Multumesc pupimik, stai linistita el se da la tine, te priveste si doar atat laughing rolling on the floor
@eu_o_mare_enigma pai nu mai este loc intre noi decat de o sticla de Absolut laughing

| lia a răspuns:

Nu este nevoie pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu pahare de plastic laughing
Sunt mai in siguranta daca fac eu toate alegerile laughing

daniela
| daniela a răspuns:

Daca e cald ca acum de ce nu... confortul inainte de toate mai ales dupa 22 ani de casnicie.

| JustMeFlory a răspuns:

Daca arata bine...de ce nu? mai ales cu caldurile asteeeaa! si pana la urma daca este sotul/gagicul are tot dreptul din lume sa faca asta chiar daca e atragator sau nuhappy

Răspuns utilizator avertizat
| mikiscence a răspuns:

Mai atragator ar fi faralaughingimportant e sa nu faca ca fostul meu prieten sa stea in boxeri prin casa chiar daca la tine vine o prietena sau parintii tai...laughing

| giovana a răspuns:

Daca nu atarna pe el, daaaaaa

Răspuns utilizator avertizat
| rina a răspuns:

Da, doar sa nu fie slab

| smaranta a răspuns:

De ce nu, tot el e si in boxerilaughing...si fara...

| danutza_8181 a răspuns:

Nu.nu-mi place aceasta idee... fu!

| Anca_6788 explică:

Catty89- nici mie happy

| beautykillls a răspuns:

Da :X cand e prietenul meu normal laughing si la cum arata drooling ar fi ciudat sa nu mi se para atragator laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cind ies din baie, ies gol pusca laughing si neintentionat, se mai intimpla cind vin gagici la prietena mea rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-si eu care credeam ca sunt tantari..., deci manuta ta era.ok.lasa ca mai vorbim noi. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-eu nu impartasesc cu nimeni mana ta si nici pe tine.eu doar faceam trimitere ca nu prea te simt prin casa. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-si eu care credeam ca este invers..., adica sa ma simti tu pe mine..., laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-interesant.si cum ma simti tu..., viceversa? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc nu, atat timp cat suntem doar noi acasaa si nu se anunta vizite...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu poate asa iti face si tie chief de ceva bine daca arata bine in boxeri.

Întrebări similare