| Stellian a întrebat:

Fetelor, vreau să-mi confirmați: Atunci când faceți sex cu un bărbat cu un penis foarte mare vă place mai mult/vă simțiți mai bine decât atunci când o faceți cu un bărbat cu un penis de mărime medie? Vă creează sexul cu un penis mare senzații foarte intense/plăcute?

21 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Steliane, te apuca noaptea niste curiozitati laughing)
Da, mie imi place mare laughing
Normal ca e bine de tot sa fie mare laughing cine dracu vrea mica/medie laughing)
Pe mine ma excita daca o are mare, ma simt eu bine, daca o si freaca putin inainte s-o bage mmmmmmmmmm si sa imi spuna si chestii asa mai dirty oh yeahwinking si sa ma rog de el sa mi-o bage mmmwinking thats hot babywinking
Tu ce dracu faci acolo, statistici? laughing
PS: vad ca tot cu mine iti faci treaba aici laughing ca nu raspund sfintele Filoftee pe aici laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Ce treaba sa isi faca? Intrebarile astea de obsedat de 15winking ani le pune de cateva luni in coa. Desigur ca doar un plictisit ca tine mai raspunde.winking Unde s-ar baga in seama altundeva,winking unde s-ar mai da mare de toate prostiile care le scrii.winking Si sa fiu la moda ca tinewinking

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu de unde sa stiuwinking?
Sunt noua aiciwinking
Look at my postswinking
PS : Nu ma mai face gaywinking ca pari tu mai multwinking
PS1: pe care*winking

Nou", scrie macar corect naiba. Sunt eu agramat dar nici ca tinewinking. Ooooo, wow. Esti prima (clar ) care ma face gay. Woooow. Ce noutate. Mamaaaa. Nu mai pot de rusine. Ma duc sa ma spanzur, Brb.

winking Prea te legi de mine la orice scriu aici wtf.
Vrei sa iti arat ca nu sunt barbat?
Potwinking
Tot nu mi-ai zis de ce par gay?
PS : Maine o sa scriu ca si pe mine ma impresioneaza buchetele mari de trandafiri si declaratiile de dragostewinking cred ca asa te conving ca sunt fatawinking + ursuleti de plus cu inimioara laughing
Merge asa boss?winking

La orice scrii? Mai aerianule, asta e al 4 post adresat tie.Si stai sa vad, ai 380. De unde prostia asta cu "orice scriu"? Nu inflori povestea ca nu are rost. Nu. Gay? Pai un tip care vorbeste ce vorbesti tu, ce poate fi? Hetero? Nope.
Nu "boss". Acum te bag putin in seama ca ma plictisesc. Maine nu imi mai atragi atentia, stai linistit.

Adica ce vorbesc? laughing
Am injurat pe cineva?
Jignit?
Nup.winking
Maine promit ca scriu de trandafiri si ursuleti ca sa par hetero, femeie heterowinking i mean big grinwinking.

De ce folosesti aceleasi cuvinte? I mean / promit. Se intelegea de la prima. Zic si euwinking. Mai ( teoretic azi ) nu o sa mai fiu plictisit pe zi deci nu o sa iti mai citesc posturile daca am ghinionul sa dau peste ele. Asa ca scrie acum cateva, poate poate imi schimb parerea despre tinewinking

| mgtow a răspuns (pentru alina2k18):

Daca imi dai nr tau de tel sa te vad prin webcall si imi demonstrezi ca esti nebuna de 25 (joking) eu iti promit ca iti voi arata membrul de 20 cm

| alina2k18 a răspuns (pentru mgtow):

Serios?
Tu crezi ca eu mi-am facut cont aici pentru socializare si eventual showuri de care vrei tu?
Ce ai fumat?
Sa nu mai cumperiwinking
PS : Gasesti pe alte sites ce vrei tu, te inteleg ca esti disperat but I cant help youwinking

Dupa ce ca esti proasta, te mai si evidentiezi. Mai bine taci, vede lumea cat esti de proasta. straight face

De ce sunt proasta? Argumente, te rogwinking Si nu mai fi suparat si dezamagitwinking nu ne intalnim in viata reala deci nu ai ocazia sa imi sugi toculwinking de la pantofi, nu insista si tu, te rog multwinking
Ce imi place cum jigniti voiwinking
PS: Sa imi zica si mie cineva daca am JIGNITwinking
Inca nu mi-am dat seamawinking

Dupa felul in care te dezlantui in mediul virtual, nu mi-as dori sa te cunosc in viata reala. In ciuda faptului ca stii sa scrii corect gramatical ( daca nu cumva te ajuta smartphone-ul ), dar pari un pic deplasata. Ti-a fugit un neuron si nu ai sesizat inca acest lucru.

Nu ma ajuta smartphone -ul bosswinking nu stie el d-astea, eu am Samsung laughing)
Nu sunt deloc deplasata, doar la dragoste si sex imi fac de cap un pic.winking
Am doar UN neuron, doar trage pe dreapta cateodatawinking nu fuge, ii e bine cu minewinking [ bine, recunosc cateodata sare gardu', mai rupe si lantuwinking dar vine inapoiwinking ].

Atunci esti barbat si nu vrei sa recunosti laughing gata

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate alina e barbat si nu vrea sa recunoasca, i-am zis ca ii arat madularu daca o vad live pe webcall (video telefonic) si nu are curaj raportam contul fals si il rezolva astia de la TPU

Si tu esti disperata dupa blowjob in padure si limbi prin nu stiu ce masina hai ma lasi rolling on the floor

Cu acest cuvant "boss" chiar ai dat in bara. Cuvant folosit in general de baieti laughing ce sa mai credem?

Hmmm, nu neaparat de baieti.
Just my stylewinking
Ma cam tine sa il folosescwinking fata fiind.winking

Cred ca esti bruneta cu par drept. Pe maini, pe fata si pe piept.

Tare asta sefu meuwinking
Bruneta da, par drept - cu placa, pe brate am ceva dar il epilez monthly, pe fata nu... inca
laughing)))) pe piept never laughing))