Steliane, te apuca noaptea niste curiozitati )
Da, mie imi place mare
Normal ca e bine de tot sa fie mare cine dracu vrea mica/medie )
Pe mine ma excita daca o are mare, ma simt eu bine, daca o si freaca putin inainte s-o bage mmmmmmmmmm si sa imi spuna si chestii asa mai dirty oh yeah si sa ma rog de el sa mi-o bage mmm thats hot baby
Tu ce dracu faci acolo, statistici?
PS: vad ca tot cu mine iti faci treaba aici ca nu raspund sfintele Filoftee pe aici
Ce treaba sa isi faca? Intrebarile astea de obsedat de 15 ani le pune de cateva luni in coa. Desigur ca doar un plictisit ca tine mai raspunde. Unde s-ar baga in seama altundeva, unde s-ar mai da mare de toate prostiile care le scrii. Si sa fiu la moda ca tine
Eu de unde sa stiu?
Sunt noua aici
Look at my posts
PS : Nu ma mai face gay ca pari tu mai mult
PS1: pe care*
Nou", scrie macar corect naiba. Sunt eu agramat dar nici ca tine. Ooooo, wow. Esti prima (clar ) care ma face gay. Woooow. Ce noutate. Mamaaaa. Nu mai pot de rusine. Ma duc sa ma spanzur, Brb.
Prea te legi de mine la orice scriu aici wtf.
Vrei sa iti arat ca nu sunt barbat?
Pot
Tot nu mi-ai zis de ce par gay?
PS : Maine o sa scriu ca si pe mine ma impresioneaza buchetele mari de trandafiri si declaratiile de dragoste cred ca asa te conving ca sunt fata + ursuleti de plus cu inimioara
Merge asa boss?
La orice scrii? Mai aerianule, asta e al 4 post adresat tie.Si stai sa vad, ai 380. De unde prostia asta cu "orice scriu"? Nu inflori povestea ca nu are rost. Nu. Gay? Pai un tip care vorbeste ce vorbesti tu, ce poate fi? Hetero? Nope.
Nu "boss". Acum te bag putin in seama ca ma plictisesc. Maine nu imi mai atragi atentia, stai linistit.
Adica ce vorbesc?
Am injurat pe cineva?
Jignit?
Nup.
Maine promit ca scriu de trandafiri si ursuleti ca sa par hetero, femeie hetero i mean .
De ce folosesti aceleasi cuvinte? I mean / promit. Se intelegea de la prima. Zic si eu. Mai ( teoretic azi ) nu o sa mai fiu plictisit pe zi deci nu o sa iti mai citesc posturile daca am ghinionul sa dau peste ele. Asa ca scrie acum cateva, poate poate imi schimb parerea despre tine
Dupa ce ca esti proasta, te mai si evidentiezi. Mai bine taci, vede lumea cat esti de proasta.
De ce sunt proasta? Argumente, te rog Si nu mai fi suparat si dezamagit nu ne intalnim in viata reala deci nu ai ocazia sa imi sugi tocul de la pantofi, nu insista si tu, te rog mult
Ce imi place cum jigniti voi
PS: Sa imi zica si mie cineva daca am JIGNIT
Inca nu mi-am dat seama
Dupa felul in care te dezlantui in mediul virtual, nu mi-as dori sa te cunosc in viata reala. In ciuda faptului ca stii sa scrii corect gramatical ( daca nu cumva te ajuta smartphone-ul ), dar pari un pic deplasata. Ti-a fugit un neuron si nu ai sesizat inca acest lucru.
Nu ma ajuta smartphone -ul boss nu stie el d-astea, eu am Samsung )
Nu sunt deloc deplasata, doar la dragoste si sex imi fac de cap un pic.
Am doar UN neuron, doar trage pe dreapta cateodata nu fuge, ii e bine cu mine [ bine, recunosc cateodata sare gardu', mai rupe si lantu dar vine inapoi ].
Ai dreptate alina e barbat si nu vrea sa recunoasca, i-am zis ca ii arat madularu daca o vad live pe webcall (video telefonic) si nu are curaj raportam contul fals si il rezolva astia de la TPU
Cu acest cuvant "boss" chiar ai dat in bara. Cuvant folosit in general de baieti ce sa mai credem?
Hmmm, nu neaparat de baieti.
Just my style
Ma cam tine sa il folosesc fata fiind.
Cred ca esti bruneta cu par drept. Pe maini, pe fata si pe piept.
Tare asta sefu meu
Bruneta da, par drept - cu placa, pe brate am ceva dar il epilez monthly, pe fata nu... inca
)))) pe piept never ))
Mutubal întreabă: