Buna Eu zic sa o suni nu neaparat tot timpul, macar de 3 ori pe zi, ca un fel de "regim". Dimineata poti sa o suni sau sa ii dai un mesaj cu "Buna dimineata", la pranz ai putea sa o suni si sa vorbiti putin, iar seara puteti vorbi mai mult . Orice fata si-ar dori asta. Nu trebuie sa pari insistent cu intrebarile si chestii de genul, daca incepi sa ii apui ceva iar ea raspunde cu "ahaaaa", schimba subiectul Sunt sigura ca stii astea Ideea e ca daca faci asta iar ea iti raspunde la measje/apeluri, e clar interesata Ah, si niciodata in perioada asta, daca poti, sa nu ii zici tu ei "am niste treaba, vorbim mai incolo" :3 Asta e enervant
Buna!
Ce dragut!
Eu zic sa o suni, sau ce, astepti sa te sune ea? Fii relaxat, intreab-o ce face, ce parere are despre ziua de ieri si usor, usor vei afla daca te place si vrea sa mai iasa cu tine.
Pa-pa!
Pai nu ar trebui sa pari in fata ei disperat, ai putea s-o suni, sa va vedeti de cateva ori, fi atent la ea daca e atrasa de tine.Iar pe parcurs poti sa-i spui ca o placi sau macar da-i semne si vezi cum reactioneaza.
Chestia e că...e doar O FATĂ.
Nu trebuie să fii disperat.
Vorbeşte cu ea şi nu te bâlbâi, comportă-te normal.
anonim_4396 întreabă: