Eu ma fac in zona intima insa te sfatuiesc in felul urmator: ia'o usor! adica nu din prima te epilezi tot cu ceara. incetul cu incetul, azi o parte, maine putin mai mult si poimaine tot. sper ca intelegi la ce m-am referit. pei nah doare. eu una rezist. 3-4 secunde cat o fi nu mor . insa prima data am avut o senzatie ciudata. durerea tine doar 3 secunde maxim. asta iti spuns sigur.
si da e super sa ai pielea ca de bebelus. depinde de la fata la fata. la unele creste mai repede parul, la altele mai incet. pe mine ma tine vreo 3 saptamana.
rusine? nu am avut asa ceva suntem femei, toate avem aceleasi chesti ca sa zic asa. :d
Doare chiar foarte tare,mai ales fetele mai sensibile, eu sincer cred ca e mai bine sa te epilezi cu crema iar apoi sa te epilezi cu ceara deoarece este mai putin par de luat si nu este foarte mare durerea, vreo 2 saptamani depinde de persoana, daca este mai paroasa poate tine si o saptamana dar daca nu e asa poate tine si 3 saptamani,inchizi ochii si te gandesti la altceva, te speli bine inainte, succes!
Sa te epilezi cu crema si dupa cu ceara? pei parul ala trebuie sa aiba si el o marime ca sa poate fi smuls. tu daca il iei cu ceara gata nu mai ai ce sa mai iei .
Nu ai inteles,este logic sa lasi sa creasca macar putin dar doar putin astfel sa nu iti smulgi toata padurea odata sa zbieri pe acolo,poti si cu o marime mica(bine nici foarte mica) si asa nu mai ai probleme cu durerea, e normal sa te doara dar nu o sa te doara asa tare, si eu ma epilez dar clar eu am pielea mai sensibila si dureaza mai mult de 3 secunde, acum depinde de fiecare cat de sensibil este.
Da acum am inteles la ce te referi, nu e bine sa il lasi sa creacsa foarte mare pentru ca durerea va fi si mai mare. atat cat sa poate fi smuls. la cum ai formulat initial... se intelege altceva.
Corect,scuze daca te-am indus in eroare.
Stai linistita :*
Bine:*
Citeste aici despre ceara de unica folosinta
http://www.sfaturilemariei.com/......zit-ceara/
Nu este nicio rusine da m-am epilat cu ciara dupa parerea mea nu doare dar eu sunt foarte rezistenta acum nu stiu cum esti tu dar ia-o foarte usor bafta:p