Hai sa-ti spun, si eu sunt indragostita de vreo cateva luni de un baiat.e mai mare decat mine cu 3 ani jumate....ne vedeam,ne salutam si cam atat, n-aveam curaj sa-i spun.
ei bine, cu ajutorul unui prieten comun am reusit sa fac rost de nr lui de telefon, l-am sunat, am vorbit foarte putin in ziua aia.a doua zi, m-a cautat el...si de atunci tot vorbim...totul a inceput in urma cu o saptamana si ceva.
acum o saptamana, el a plecat in Italia, se intoarce maine, ...si in timpul asta act a fost plecat am vorbit aproape mereu, intr-o zi mi-a trimis el mesaj, intr-o zi eu..si am tot vorbit asa.
Am vorbit si azi cu el.
el maine se intoarce, si, sper ca ne vom clarifica situatia.
asa ca, incerca si tu sa pui un prieten sa vorbeasca, cu el, sa vezi ce zice..asa am facut eu.
numai bine
Buna,
atata timp cat nu il prea cunosti ci iti place doar aspectul lui, asta nu e iubire ci doar atractie fizica. Iubirea se naste atunci cand incepi sa cunosti o persoana, sa vorbesti cu ea, sa vezi cum este pe dinauntru.
Lasand la o parte asta, ar trebui sa incepi sa discuti mai mult cu el, sa va cunoasteti mai bine iar atunci iti va fi mult mai usor sa ii spui deschis ceea ce simti pentru el.
Bafta.
Si cat ai de gand sa tii acest "secret"? oricum, la urma urmei se va afla. Pentru inceput apropiete de el, ca prieteni, nimic mai mult, nu-i arata cat de mult il placi, castiga-i increderea, apropiati-va, baietilor le plac fetele care stiu sa le ocupe timpul, sa nu le plictiseasca, deci mereu sa ai subiecte de discutii nu doar " ce mai faci?", " ce mai zici?", apoi totul vine de la sine. Pentru inceput, imprieteneste-te cu prieteni de-ai lui, fa-ti un "best friend " si spune-i secretul, si roaga-l sa te ajute, el/ea iti va face cunostiinta, veti iesi cu totii prin mai multe locuri, asa vei deveni si cu " baiatul dragut" apropiata. Ai grjia, daca in gasca aceea va veti juca" adevar sau provocare" sau joculete din astea si esti provocata sa-l saruti, nu accepta. te va crede o usuratica- ii vei spune cu incredere" doar pe obraz daca vrei ", daca esti intrebata daca il placi, nu zi nici da, nici nu, ia-o la "misto" : Cum sa nu-l plac pe dragutul asta? " foloseste un accent pitigaiat, ca sa inteleaga ca glumesti. daca baiatul deja a apus ochii pe tine, in cateva zile veti fi impreuna, daca e genul de baiat care treuie cucerit, FII TU INSUTI! Succes! >
Nu stiu ce baieti sunt genul tau. si eu traiesc o poveste exact la fel numai ca al meu este si vasatorit. ((((( imi vine sa plng mereu si nici eu nu mai stiu ce sa ma fac. conteazaa foarte mult si gesturile lui nu numai frumusetea. in primul rand nu este urat si tie trebuie sa iti placa doara va fi iubitul tau peste putin timp. apropo cati ani ai?
Da,din cate se vede pare dragut dar nu stiu daca iti va raspunde in sensul in care vrei! incearca sa vezi poate ca-i plci si tu lui doar ca ii este si lui rusine, cine stie!
Pai din punctele mele de vedere daca iti place de un baiat e fff bine...Dar daca vei sta ascunsa tot timpul vietii tale nu vei rezolva nimic. Incearca sa'i sapi mai adanc in suflet, nu fii indrazneata cu el, incearca sa fii cat mai naturala! Poarta'te cu el ca si cum n'ai simti nimic pentru el, ok? Asta este cea mai usoara cale de a fermeca un baiat, cred eu! Cu mine a mers, iar acum ne placem amandoi...dar asat nu conteaza, dar ai grija-varsta maxima sa fie de aprox. 7 ani, daca e mai mare de atat, atunci e preaaaa mareeee! BBaaFFttAA!
Arata bine dar daca e diferenta de 4 aniintre voi spune-i daca e de mai mult nu cred ca ai sanse!