Da ce tu traiesti cu lumea? Dupa ce faci sex oral te duci si urli cat te tin plamanii "Am facut oral,ce parere aveti,sunt o c***a?"Sa fim seriosi,nu traim in America,unde e ceva firesc intre doi oameni care se iubesc sau nu,traim in Romania,unde una-i mai c***a ca alta, dar se vad niste "Ladies"! O faci intre tine si iubitul tau, unde trebuie sa si ramana. Daca nu puteti fi stapani pe faptele voastre, nu va mai apucati, consecintele vor fi devastatoare! Fa asta daca esti etrem de sigura ca asta vrei si ca baiatul respectiv merita sa suporti cuvinte grele mai tarziu.Fiecare fapta, fie ea buna sau rea, implica o oarecare responsabilitate, fii constienta de ea.Decizia e numai a ta daca o faci sau nu.Iar intrebarea "cum e?", e de prisos.Degeaba vine X si Y si iti spune "Mama, e fenomenal!", daca tie o sa ti se para scarbos.E frumos sau urat ce iti place/displace tie.Nu uita, gusturile nu se discuta! Te-am pupat, ai grija de tine!
Mi-ai starnit curiozitatea fara sa vreau. Stii ce inseamna oare notiunea de a fi "pocait", sau doar folosesti termeni care iti sunt asimilate si semnificatia lor e un adevarat prapad pentru inteligenta ta. Manifestata strigator, galant si patimitor! Multumesc.
N-o facut nici-o fata in viata ei asa ceva, aia ce vezi tu la televizor e trucaj dom'le, nu e ce crezi tu!
Daca ai prieten si faci sex, da esti c***a.Sexul este destinat doar persoanleor casatorite.Nu-i normal sa faci sex oral, nici ultima femeie nu cred ca s-ar cobori la acel nivel.Da, este o rusine mare.
|
Sexul este destinat persoanelor casatorite?
Dai foc la biblie.
Deci tu o sa faci sex numa dupa ce te casatoresti?
Si daca un barbat si o femeie sunt casatoriti, din punctul tau de vedere nici atunci nu e normal sexul oral? De ce, pentru ca unii oameni nu pot concepe chestia asta? pentru ca referinte biblice pe tema asta nu sunt.
P.S.Nu vreau sa intru in polemica, doar sunt foarte curioasa de raspunsul tau. Cel cu casatoria il inteleg si sunt de acord cu el, cei care se numesc crestini ar trebui sa stie ce spune Biblia pe temele de genul.
1. Daca vrei sa-i faci de ce ar fi anormal? De ce sa fie o rusine?
N-o sa te numeasca daca i-ai facut iubitului tau, fiecare fata face asa ceva iubitului ei. Si plus ca, cum adica sa te numeasca lumea? Pai ce tu mergi pe strada si strigi in gura mare : "i-am facut sex oral iubitului meuuuuuu heiiiiiiiiiiiiiiiii"
Daca ti-a placut respecto pe fata
Cine se mai casatoreste virgin in ziua de azi inainte te casatoreai de la 16 ani si cred si eu ca mai erai
Totul este subiectiv...
Fiecare se casatoreste cand vrea...dar sa ma iau dupa biblie mi se pare o porcarie...
Oricum lumea o ia razna...
Da ce tu traiesti cu lumea? Dupa ce faci sex oral te duci si urli cat te tin plamanii "Am facut oral,ce parere aveti,sunt o c***a?"Sa fim seriosi,nu traim in America,unde e ceva firesc intre doi oameni care se iubesc sau nu,traim in Romania,unde una-i mai c***a ca alta, dar se vad niste "Ladies"! O faci intre tine si iubitul tau, unde trebuie sa si ramana. Daca nu puteti fi stapani pe faptele voastre, nu va mai apucati, consecintele vor fi devastatoare! Fa asta daca esti etrem de sigura ca asta vrei si ca baiatul respectiv merita sa suporti cuvinte grele mai tarziu.Fiecare fapta, fie ea buna sau rea, implica o oarecare responsabilitate, fii constienta de ea.Decizia e numai a ta daca o faci sau nu.Iar intrebarea "cum e?", e de prisos.Degeaba vine X si Y si iti spune "Mama, e fenomenal!", daca tie o sa ti se para scarbos.E frumos sau urat ce iti place/displace tie.Nu uita, gusturile nu se discuta! Te-am pupat, ai grija de tine!
N-am sa le inteleg niciodata pe fetele/femeile care o fac, adica oricum nu le ofera nici-o placere.
N-am sa-ti tin nici-o predica stupida despre ce este si ce nu este moral, ca astea nu sunt decat niste vrajeli de 2 bani in care eu personal nu cred.
Insa avand in vedere societatea in care traiesti, risti destul ca dupa sa fi aratata cu degetul de catre altii (asta in cazul in care prietenul te va barfi mai tarziu). Sincer nu stiu exact decat timp se practica aceasta perversiune sexuala numita „sex oral" insa sunt mai mult ca sigura ca (spre exemplu) acum cateva secole nimeni nu stia de asta, si oamenii, de pe atunci, nu mai mureau fara sa ia "banana" (ori "menta"...in cazul barbatilor) in gura...
Eu nu judec pe nimeni, face cine ii place insa mi se pare oribila ideea de a face ceva "doar pentru ca e la moda" cica.
Efectul de turma isi spune cuvantul.
Numai bine.
Ei bine, eu cred, de asemenea, Biblia. Dar versetul din Romani dat de tine se refera la homosexuali si lesbiene [citeste continuarea, versetul 27]. Cat despre alte carti adiacente Bibliei, in alea nu mai cred
multumesc oricum pentru raspuns.
Uite ce fata desteapta
Asta ar trebui sa fie ironic?
Chiar deloc
In cazul asta multumesc, cred
Cu placere :*
. nimic de comentat... intrebari puse la misto, nu stiu de ce va mai obositi sa raspundeti.
Intrebare geniala cu raspunsuri inteligente.
Dar de ce ne intrebi pe noi? : noi suntem proaste sa iti impartasim tie experientele noastre sexuale? : normal ca am facut de toate si mai facem ca ne place!
Da unde ii scris ca o zis Dumnezeu ca nu ai voie sa faci sex pana nu te casatoresti?
Hai sa fim seriosi.. Dar fetele de 13-14 ani care fac sex?
Biblia a?
Fiecare face ce vrea ...lui. :*
Eu stiu fete si de 12 ani care nu mai sunt virgine...deci.)
Il sustin pe balo dar cred ca daca ai o relatie cat de cat stabila adica nu te agata unu pe strada si tio da revin la idee daca ai o relatie stabila poti s-o faci nu?
Reveniti la realitate! E mai usor decat sa raspundeti la astfel de intrebari.
Mai bine nu o face ca dupa aceea o sa va despartiti si o sa ii zica lui X si Y : ' Ba o vezi pe aia ii place sa s*ga ' sau alte chesti.
Rebeeca17 întreabă: