Nu sunt fata dar cel mai bine i-ai zice calm si clar:
Daca vrei macar sa ne salutam din cand in cand si nu vrei sa ne certam de tot vreau sa intelegi ceva: eu te consider amic si asta nu o sa se schimbe si chiar insist sa nu mai incerci sa schimbi asta ca tot ce faci e sa ma obligi sa nu e mai bag in seama niciodata si sa ma prefac ca nu existi.
Nu vreau sa iti ranesc sentimentele dar exista si alte fete in lumea asta care or sa te aprecieze asa cum esti.
Nu vreau intrebari despre : dar ce nu-ti place la mine? ce ar trebui sa s chimb sau fac?
Pur si simplu te vreau doar ca amic si atat.
Deci... ramanem prieteni, si nu-i asa ca, ramanem prieteni.
In fine, era refrenul de la Spike.
Ii explici ca nu vrei decat sa fiti amici si ca daca insista nu o sa-l mai bagi in seama deloc. Deci el alege daca vreti sa mai fiti amici macar sau nimic.
Bună.
Îi spun în față să mă lase în pace pentru că nu mă interesează, nu mă doare gura să fiu directă!
Pa, pa.
Bineînțeles că nu. Ar trebui să gândești puțin la rece situția. E păcat să te lași condusă de superficialitatea specifică fetelor. Gândește-te că nu ai nicio certitudine că alții vor ține atât la tine.
Sfatul meu e să lași lucrurile așa.
Pai cel mai bine ar fi sa incerci sa ii spui si mie imi place de un baiat si nu stiu ce sa fac mai iau si eu sfaaturi dar in cazul tau intr-o ora ii scrii unn biletel si ii spui asa ti se va mai lua o piatra de pe inima iti spun sigur
Andrei5001737 întreabă: