Buna, pai nu trebuie sa il iei asa tare, depinde ce relatie aveti, depinde de varsta voastra; daca e mai timid de fel, atunci trebuie sa ai rabdare cu el, daa il iubesti, il accepti asa cum e, fiecare are felul lui de a fi.
Ia-l incetul cu incetul, nu pripii lucrurile, cu timpul ii va mai trece timiditatea si se va simti in largul lui cand e cu tine, dar poate relatia nu e chiar asa bine inchegata si mai are nevoie de timp.
Pfff...ador sa mi se faca asa:Xsi sa fac... spune'i sa se calmeze ca o sa fie placut si o sa-ti dai seama daca e timid sau ii place mult prea mult foarte usor:reactia lu "gigel". Daca ramane cuminte inseamna ca e timid si cam ciudat, daca nu, inseamna ca ii place f mult si nu vrea sa zica
Si mie imi face la fel actualul prieten: e timid si refuza saruturile pe gat, sau pusul mainii pe fund. Lucrurile astea 2 nu ma lasa sa le fac in special. Asa ca il linistesc si ii zic ca o sa-i placa, dar cu greu se lasa, daca nu insist.
Niciodata n-am' iesit cu asfel de tipi dar nici cu unii nesimtiti... dar daca intr-adevar merita baitu' du'l la petreceri iesiti undeva numai voi 2 si vorbiti explica'i
Fals! eu nu fac asa cu gagica mea oricum merci ca miai zis ca iti place sai face asa pentru ca inseamna ca FETELE=BAIETII la noi in clasa
pişci întreabă: