Se vede ca esti disperata din ce ai scris...nu se intelege nimic, dar asta nu conteaza neaparat.Trebuie sa mai citesti si printre randuri ca sa intelegi, uneori.Eu zic ca voi, fetele astea, din cate am inteles sunteti 3 sunteti prea moarte dupa el si, la un moment dat o sa-si bata joc de voi.As zice sa nu te mai tii asa dupa el, deoarece, la un moment dat se va enerva si va incepe sa te respinga.Trebuie sa lasi baietii sa vina la tine, nu sa te tii scai dupa ei.Lasati-l pe el sa aleaga o fata dintre voi daca el chiar o place pe vreuna. Dar, din cate am inteles, nu face altceva decat sa profite de tine, de fapt, sa profite de toate trei.Nu te lasa calcata in picioare!
Asa e cand incerci sa iubesti la o varsta mult prea mica, nu stii ce sa faci, cum sa te comporti. Mai bine pune mana pe carte si lasa tema asta pentru cand vei fi mai capabila si atunci incearca sa fii cu un baiat care-ti da atentie, nu invers. In general baietii profita de fatucele astea care stau in limba dupa ei si ii cauta disperate.
Sincer. tipul pe care il vrei pare marul din varful copacului, pentru el ar trebui sa faci o multime de sacrificii. Chiar crezi ca merita sa renunti la prietenele tale pentru el? Daca da, ar trebui sa-l cuceresti, daca nu, lasa-l in plata domnului si gaseste altul :*
beausingurlamasamea întreabă: