Iubirea e o iluzie umana, o speranta cum ca persoana la care chiar simti ceva si ea chiar, daca gasim aceea credinta oarba in oamenii da o gasim mereu, nu trebuie sa iubesti, credinta oarba avem cu toti in oamenii, iubirea e o parte din ea
Cand se asteapta mai putin.
Da.
Omul nu e facut sa traiasca singur, are foarte multe de oferit si intotdeauna cauta persoana ideala careia ar putea sa-i ofere, fara teama, orice!
Nevoia sufletului pereche, e implantata in noi.
Ei pe naiba.ca poate omul sa caute cat vrea,daca nu iubirea peste el,degeaba.ea te loveste ca un fulger,ori te ia cu binisorul pana iti cuprinde inima si apoi dai in mintea copiilor; te joci cu petalele florilor; vine,nu vine,ma iubeste,nu ma iubeste, prinzi gargarite si le canti, unde vei zbura acolo m-oi insura, ori marita, si altele.adica intri in saptamana chioara cum s-ar zice.
Dumnezeu are ceva special pentru fiecare dintre noi! Acel cineva care ne accepta si pe care-l acceptam asa cum este, poate nu a venit, dar va veni la momentul potrivit, vom stii de la prima privire pe care ne-o vom "arunca" in ochii acelei persoane! Va fi ceva special si frumos!
Buna
da..eu mi-am gasit-o si suntem alaturi de 25 de ani a venit cand nici nu ma asteptam.
O seara buna
Byuttzzzuu27 întreabă:
Mihaela024 întreabă: