| LOVEUNICORNS a întrebat:

Fiecare isi gaseste iubirea?

15 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Bineinteles,fiecare om oricat de prost ar fi are o pereche.

| MiruD a răspuns:

Vreau sa cred ca da!

| mihay198722 a răspuns:

Fiecare are perechea lui, ori acum ori mai tarziu...

| mona a răspuns:

Mai devreme sau mai târziu da, fiecare isi găseste iubirea

| neutrino a răspuns:

Nu, dar fiecare trebuie sa credem asta!

| hellangel852 a răspuns:

Fiecare sac isi are peticu! numai ca iubirea uneori trebuie ajutatatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric DA, mai devreme sau mai tarziu.Mult noroc.

| RAY a răspuns:

Iubirea e o iluzie umana, o speranta cum ca persoana la care chiar simti ceva si ea chiar, daca gasim aceea credinta oarba in oamenii da o gasim mereu, nu trebuie sa iubesti, credinta oarba avem cu toti in oamenii, iubirea e o parte din ea

greece12
| greece12 a răspuns:

Cand se asteapta mai putin.
Da.
Omul nu e facut sa traiasca singur, are foarte multe de oferit si intotdeauna cauta persoana ideala careia ar putea sa-i ofere, fara teama, orice!
Nevoia sufletului pereche, e implantata in noi.
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei pe naiba.ca poate omul sa caute cat vrea,daca nu iubirea peste el,degeaba.ea te loveste ca un fulger,ori te ia cu binisorul pana iti cuprinde inima si apoi dai in mintea copiilor; te joci cu petalele florilor; vine,nu vine,ma iubeste,nu ma iubeste, prinzi gargarite si le canti, unde vei zbura acolo m-oi insura, ori marita, si altele.adica intri in saptamana chioara cum s-ar zice.

| anonimus321 a răspuns:

Dumnezeu are ceva special pentru fiecare dintre noi! Acel cineva care ne accepta si pe care-l acceptam asa cum este, poate nu a venit, dar va veni la momentul potrivit, vom stii de la prima privire pe care ne-o vom "arunca" in ochii acelei persoane! Va fi ceva special si frumos!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
da..eu mi-am gasit-o si suntem alaturi de 25 de anilove strucklove struck a venit cand nici nu ma asteptam.
O seara bunahappy

| SellEvans777 a răspuns:

Da.

| Zerathull a răspuns:

N-am gasit-o inca...

| Alexandru0007 a răspuns:

Nu chiar. unii au noroc.altii,cum sunt eu nu preahappy

Întrebări similare