Dupa cum am zis, gandeste-te ca daca nu o faci tu, o face altul. Si crede-ma ca nu ti-ar conveni. Deci ai 2 variante
1. Ori ii spui si daca esti refuzat (desi sper sa nu), asa este, o sa te doara dar macar sa stii ca ai incercat. Ca doar asta conteaza.
2. Astepti si astepti pana iti faci curaj, iar in acel moment il vezi cu alt baiat pe strada, ti-ar conveni? Atunci o sa spui in gand,, ba da prost am fost ca nu i-am zis atunci... uite. daca ii ziceam si ma accepta, in locul acelui baiat as fi putut sa fiu eu"
Intra te rog frumos pe acest link si citeste intrebarea si raspunsul meu. O sa te ajute.
https://www.tpu.ro/......elatia-de/
O data si o data tot trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-i scrii. Pana stai tu sa faci rost de curaj, gandeste-te ca ti-o poate lua altul inainte .
Ai dreptate.
Dar nu stiu cum...
Dupa cum am zis, gandeste-te ca daca nu o faci tu, o face altul. Si crede-ma ca nu ti-ar conveni. Deci ai 2 variante
1. Ori ii spui si daca esti refuzat (desi sper sa nu), asa este, o sa te doara dar macar sa stii ca ai incercat. Ca doar asta conteaza.
2. Astepti si astepti pana iti faci curaj, iar in acel moment il vezi cu alt baiat pe strada, ti-ar conveni? Atunci o sa spui in gand,, ba da prost am fost ca nu i-am zis atunci... uite. daca ii ziceam si ma accepta, in locul acelui baiat as fi putut sa fiu eu"
Intra te rog frumos pe acest link si citeste intrebarea si raspunsul meu. O sa te ajute.
https://www.tpu.ro/......elatia-de/
De ce sa o faci sa te placa? nu esti o persoana placuta in sine? vrei sa pari altcineva? daca stii ca esti o persoana distractiva cat de cat, fii tu omule, nu mai incerca sa pari serios, cool. de ex trimite-i o poza cu o inghetata si intreab-o cand e libera sa iesiti la una. fii creativ, omule.
Salut! Pai..ar trebuie sa o bagi in seama..scriei ceva pe Facebook. uita.te pe pagina ei, vezi ce ii place si scrie-i si tu cv gen..vad ca si tie iti place nu stiu ce. Si de acolo dezvolti o conversatie normala. Incearca sa te comporti cat mai normal si sincer posibil. Fa si tu glumite.dar ai grija sa nu faci prea multe ca apoi intrii in friend zone cam asta. Bafta!
anonim_4396 întreabă: