Buna, pai aveam 13 ani jumate, eram pe o banca si priveam stelele alaturi de baiatul de care am fost indragostita atunci si pe care il iubesc acum, ca sunt cu el...stiu ca a fost impreizibil, foarte emotionant, o senzatie care nu poate fi descrisa in cuvinte, eram timida, tremuram, eram rosie la fata si apoi am inceput sa ma balbai, eram mai naiva, intre timp s-au mai schimbat lucrurile; sti cum e...primul sarut, prima iubire, primi fiori ai dragoste, sunt lucruri care desi par nesimnificative, nu se uita niciodata si mereu raman in suflet, aceste amintiri, parca mi-as dori sa dau timpul inapoi sa simt iar acei fiori, sa simt fluturasi in stomac, acum il iubesc foarte mult pe cel care mi-a dat primul sarut pentru.ca suntem impreuna, cred ca sarutul a fost magic, m-a vrajit. Cert e ca acum il iubesc, insa nu mai simt emotiile acelea care sunt la primele intalniri mai ales la 13 ani, credeam ca toata lumea e a mea.
Inca ramane ceva de neuitat. Primul sarut e unic. Nicio fata nu m-a sarutat asa de atunci. Aveam 14 ani. Senzatia a fost de magie pur si simplu. Simteam furnicaturi in tot corpul.
La prima intalnire
Aveam 13 ani cred
a fost super...nici nu pot sa explic
s-a intamplat in parc
Uhu a fost nice =p~ :X. locul :secret Varsta : 15 : -? .Senazatia : nu pot explica=p~. eram ffoartee. . nu stiu . cu capul in nori mai ales ca asteptam acel moment de nu stiu cat timp si baiatul =p~ superX::X
Eram un tanar naiv si afara era frig, tremuram. Ea, o pustoaica rebela, m-a luat in brate sa ma incalzeasca si apoi s-a intamplat. Ne aflam pe un mormant intr-un cimitir. Abia atunci senzatiile de frica si frig au disparut imediat, m-am calmat pentru ca am realizat ca ea de fapt nu ma adusese acolo ca sa ma sacrifice intr-un ritual sectant, sa ma ofere drept ofranda vreunui lord al intunericului. In seara aceea, un inger probabil si-a capatat aripile.
Doamne...
dupa a doua intalnire.
ne-am intalnit ne-am pupat pe obraz reciproc, dupa care ne-am plimbat ceva timp la care el se sprijina de un gard si ma intr de ce nu l-am pupat si pe el si i-am zis ca l-am pupat i-am explicat unde cand si m-a tras de mana si ne-am sarutat si de atunci suntem impreuna adica de un an si 1 luna aveam 16ani si era prin apropierea unui parc, senzatia a fost prima oara de uimirea si imediat a 2a de placere:X:X
Oaii primul sarut ahh.era in 24 aprilie de paste eram in clasa a5a mama ce tare o fost baiatu respectiv momentan imi este un foarte bun prieten:Xa trecut cativa ani de atunci dar mereu radem p seama asta el era in a7a doamne ce vremuri chiar imi place intrebarea ta sincer.
Oo da:X la mine acasa, ne uitam la film aveam vreo 10 ani iar acum baiatul respectiv este impreuna de 3 ani cu verisoara mea. Iar eu tot o mai tachinez ca el a fost primul baiat cu care m-am sarutat Insa nu am fost niciodata cu el, doar ne-am sarutat eram copii
Era seara Prima intalnire, ma tinea d mana, tremuram toata A foost luung de ziceam ca nu se mai termina, am tinut ochii deschisi si ma gandeam cat mai dureaza, desi mi-a placut baiatu sarutul nu a fost chiar foarte marfa.Cu timpul mi-am dat seama ca el nu saruta chiar asa de bine aaa Aveam 15 ani
Mmm.naspa pentru ca a fost cu un baiat cam.bleah.mai mic decat mine Cu multa saliva si. ca o molusca :-& in tabara acum doi ani. 13 ani >
Locul:In curtea scolii, toamna(erau mii de frunze iti dai seama.:-x)
Varsta:13
Baiatul era... whoa =p~
Senzatia de nedescris Mii de fluturasi
Mda...first kiss...
Imi aduc aminte foarte bine si cat se poate de limpede, nu a fost unul din dragoste, ci unul la un joc daca mai tineti voi minte "Adevar si Provocare", eram intr-o cabana, mai multi copii, eu repede mai indraznet "...provocare..." si ghici ce-mi da, sa sarut pe cea mai draguta fata de acolo, eram rosu, nu stiam cum sa incep, ce sa fac, cum sa fac, nu mai zic ca ceilanti numarau pana la 10, deci 10 sec trebuia sa ne sarutam, oricum duc pana la capat totul si e o senzatie minunata, [cum depinde si de ce ai mancat ]; glumeam sa revenim, mi-a placut atunci, asta a fost acum vreo 8-9 ani in urma, totusi nu se compara cu al doilea sarut de la prima mea intalnire, dar u nu mai intrebat asta, asa ca nu vorbec!
Un soc de acum cateva saptamani! Intalnesc la o petrecere un domn care imi parea cunoscut, un tip serios, atragator, grizonat, ca sa nu spun alb, cu inceput de burta! Facem cunostinta si...surpriza! Era tanarul cu care m-am sarutat pentru prima data acum 18 ani! O viata!
Unde? In masina lui, dar nu mi-a placut! Acum intreaba-ma!
laptedetara întreabă:
Anonim519 întreabă: