Sa inteleg ca Mihai e baiatu pe care il placi si Cristi e alt baiat de care ai inceput sa te indragostesti. daca e asa.eu in locul tau nu m`as mai duce unde mar invita.si nu i`asi ierta.pentru ca v-au lasat balta pentru altele pe care nici macar nu le cunosteau.deci si-au abandonat prietenii pentru niste pitipoance.ca sa zic asa....lasa-i sa regrete.ca in final or sa`si dea seama ca tot ei au gresit.
Buna!
S-o luam de la inceput ca sunt confuza, mai spune o data. cine e Cristi? Cine e Mihai? Pe cine placi dintre ei 2?
Cum poti sa fi cu un asa baiat care te lasa balta? Inca 2-3 zile si Cristi o sa le puna pe necunoscute sa te violeze sau ceva de genul asta! Lasa ca mai exista multi baieti in lumea asta! Dar daca chiar il placi discuta cu el si spune-i tot ce ai in minte! Sa stie si el cum te-ai simtit!
Cioko19. Eu am mers la patinoar cu Mihai( baiatul pe care il plac enorm) si Un baiat foarte dragut Cristi.Problema este ca il cam plac pe amandoi. Dar nu la egalitate. Acum ai inteles?
Off am patit si eu asta dar nu la patinoar, dar fetele acelea au venit la tine si de ce nu ai ripostat sti ce puteai sa faci de fapt sa l-e spui "da probleme, voi nu prea aveti ce cauta aici asa ca mai bine v-ati cara catrafusele" ei bine asta faceam in locul tau
Mutubal întreabă: