| ReZiSTorr a întrebat:

Fix in urma cu 2 ani de zile incepeam o relatie cu o fata de aceeasi varsta cu mine.Pot sa zic cea mai frumoasa relatie pe care am avut-o pana acum.Azi totul e diferit. Fata s-a despartit de mine undeva prin luna octombrie a anului trecut.De atunci m-am schimbat si eu.Am avut o vreme in care am suferit, dupa care am fost nepasator.In final, adica azi mi-am revenit, dar am o problema.Desi a trecut ceva vreme de cand sunt singur, nu pot sa ma atasez de o persoana.Sau mai bine zis nu mai stiu cum sa ma comport, sa ii atrag atentia.Nu ma pot indragosti.Pe langa asta, nu prea am prieteni, decat 2-3 cu care ma inteleg mai bine.Mai mult stau singur, parca m-am obisnuit asa, desi as vrea sa ies din chestia asta.Nu pot pur si simplu, as vrea sa-mi fac o noua prietena, dar mi-e frica de un esec, avand in vedere ca am avut si o relatie care s-a finalizat nu tocmai bine. Ceva sfaturi? Ce as putea sa fac? Multumesc ca ati citit povestea mea.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

La aceasta varsta ''marile iubiri'' oricat ar fi de intense, furtunoase, nu sunt de durata. De obicei, asa cum se nasc cam la fel de rapid se si termina. Ar fi bine/indicat sa incepi sa ai in vedere aceasta... posibila ....probabilitate. Multa sanatate!

| Frank51 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

In sfarsit cineva de parere cu mine! Am fost contrazis tot timpul ca relatiile nu cedeaza nicicum! Am repetat tot timpul ca NU dureaza, dar nimeni nu vrea sa recunoasca.

On topic, nu mai fi asa lasator, nepasator, fragil, esti barbat, trebuie sa iti dai singur incredere, fi mai tupeist, nu ai nimic de pierdut.

2 răspunsuri:
| UnTipObisnuit a răspuns:

Ce se poate intampla atat de rau cand te refuza? laughing

Gen, proverbul acela "Nu risti, nu castigi." cam se aplica.

Pur si simplu du-te si vorbeste cu o tipa. Pune tot ce ai mai bun pe tava, arata-i cine esti. Daca tipa nu se indragosteste de cine ii arati ca esti, nu vrei sa fii cu ea laughing