Pe bune? La ce se uita fetele daca vad un baiat la bustul gol?
Pai daca e pe strada sigur voi spune ca e tigan si nu ma voi uita la el, daca e la strand unde e normal sa fie la bustul gol probabil la ce ii iese in evidenta. Daca are patratele si piept ok sigur aia o sa vad, daca nu probabil, fata.
In general ma uit la baieti la fata si picioare.
Superficialo
Tu vorbesti?
De parca tu nu te uiti la sani sau fundul unei fete, aaaaaa 'stai doar sufetul conteaza
Dar tu nu admiri sunca unui barbat care din greu a facut o, asta e lipsa de respect
Uuuuuuuu " cineva e gelos
Sa stii ca nu ma uit doar dupa patratele, imi mai plac ochii albastri si mainile frumoase
Daca ai ochii albastri... poate, poate ies cu tine la un suc pe bani tai
Si tu cu ochii albastri, zoeyy cu aia verzi, sunteti culmea fetelor
Nici ochii albastri, nici abdomen cu patratele : (
, macar BMW ultima serie ai? Ca poate, poate ies cu tine la o apa plata )
Nu cer prea mult,deloc, si ultimu sarac are bmw
Vezi anonima99332 ce fata materialista e SilentRain, cica vrea bmw ultima serie deci am sunca pe toata iarna, te invit la o sunca
Materialista? Eu? Niciodata!
Nu multumesc, din aia am si eu pentru 2 iernii
Cand imi cumperi iphone x si rochita si pantofi si bmw si unt de arahide si frigider si tv si laptop si pisici si poseta si parfum si un iubit cu ochii albastii si abdomen plat si fara dintii
Draga mea, la schimb ce oferi?
Scame din buzunar,baterii de ceas,hartie igenica, oxigen la doza, gandaci de bucatarie, scabie, vecina de la etajul 3
Tu fata ce oferi, tu ca entitate
Proasta intrebare
Excrement uman, ii pun si funda rosie daca trebuie ))*o sa imi fie dor de el * )
Esti beata cumva? vb serios, in afara de sex ce oferi unui baiat?
Nu stiu daca ai observat, dar nu am chef sa fiu serioasa
Nu stii ce sa spui ca si multe alte fete
Vad ca si tu esti beat in seara asta, n-am chef de cearta
Vrei sa stii ce mai am de oferit unui baiat, simplu, vino si stai o saptamana in dreapta mea ca si o umbra, asa vezi cu ochii tai ce si cum
Asta spuneam si eu
Eu cand sunt la mare observ fete care se uita spre short...E penibil. Unele se holbeaza ca vacile.
Fetelor, sa nu faceti asa ceva in viata voastra!
Denis_8063 întreabă:
deea_2235 întreabă:
Sas întreabă: