| Madalina115 a întrebat:

Foarte important! credeti ca daca as fi dispusa sa-i dau unui baiat virginitatea mea. s`ar impaca cu mine? ps:am fost impreuna 4 luni.ne-am despartzit mai mult din cauza mea(el acum e cu alta dar se vad doar de2 ori pe saptamana) si ink da semne ca ma place.ps:nu stiu daca ma mai iubese ca inainte dar cu sigurantza m`a iubit foarte mult.deci prsupun ca unde a fost foc ramane cenusa.sunteti de acord cu mine?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Daca tu esti dispusa sa faci un asemenea sacrificiu,fa-l,dar sa stii ca nu-ti garanteaza nimeni ca va fi si ultimul tau prieten! E un pret prea mare, cel cu care vrei sa-ti platesti greseala si sa-ti recastigi prietenul. Si, chiar ca daca dragostea a ars.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Virginitatea nu este un premiu. Faci dragoste cu el daca iti doresti si isi doreste, daca aveti o relatie, daca nu mai e o alta persoana implicata si nu ai voie sa astepti nimic in schimb. Daca el are o relatie, oricum ar fi ea, tu vei fi doar amanta, femeia pe care o foloseste sa-si descarce hormonii, nimic mai mult. Sa stii ca daca vrei sa faci foc in soba, trebuie sa scoti cenusa, fiindca in cenusa este absolut imposibil sa aprinzi foc.

| Crisu a răspuns:

Da sunt de acord cu tine, insa nu trebuie sa te culci cu el doar ca sa te ierte. Prima data trebuie sa fie pentru ca ti la un baiat si pentru ca sti si tu ca tine la tine, nu pentru a tine pe viitor. Deci... alegerea este a ta, insa nu gandesti de loc bine. happy

| IloveME a răspuns:

Crezi ca merita sa te duci la el si sa-i sp hai culcate cu mine,doar sa ne impacam? thinking laughing
de c nu incerci, prin ai vb de sentimentele tale, daca nu-i pasa de ele inseamna ca nu-i pasa nici de tine! asa ca nu vad dc i-ai da lui virginitatea!
acu u sti!

| foxi a răspuns:

Virginitatea e o marfa.sa o schimbi?

| NuExista a răspuns:

Mi se pare foarte important momentul cand iti pierzi virginitatea.nu mi se pare o chestie gen : mno.am facut'o si pe asta oh go on. adica daca tu crezi ca el e persoana aia.si crezi ca merita sa faci asta ca el sa se intoarca la tine.atunci asa sa fie. happy totul depinde de tine. sper ca te'am ajutat. big grin

| mihaela31 a răspuns:

Nu face asta, va profita, apoi te va lasa.