Cred si eu. Uita-l repede ca nu ai fost decat una vrajita pe facebook.Tu chiar il iubesti dupa 10 zile de vorbit pe net? Mi se pare straniu
Mda. Vorbeam si la tel ..ba chiar mă invita in oraș dar refuzam mă rog totuși sunt sigura ca si el m-a iubit...
Isi bate joc de tine
tu esti in poveste si il iubesti si nu vrei sa vezi adevarul
lasa-l dracu parerea mea e ca nu te merita isi bate doar joc
in aceste 10 zile ati facut sex? daca da, crede-ma doar atat a vrut
A zis zii faa? merita cateva palme daca a zis asa ceva daca tu vrei sa mai stai langa o astfel de persoana e treaba ta eu iti sugerez sa il uiti
Am si eu o intrebare : voi v-ati intalnit fizic vrodata? era vorba de iubire acolo?! iti zic eu ca nu si cu toate ca tu crezi ca e o sa iti dai seama mai tarziu! aa... si nu v a mai traiti viata pe facebook atat mai traiti si in realitate!
Bun....deic fi atenta(poate o sa ma injuri pentru asta)El e un dobitoc si nu merita aa plangi pentru el, vei gasi pe altul mai bun decat el.Asa aveam si eu o prietena care era cu un tip s-a despartit de el dupa s-au impacat el a facut-o in tot felul gen tarfa iar s-au despartit si ea se tot milogea de el dupa aia iesisera cateva zile pana ca el sa plece in alta tara iar cu cateva zile inainte sa plece i-a spus ca de fapt si-a batut joc de ea ca niciodata nu a tinut la ea..etc etc.Si chiar nu merita sa plangi pentru orisicine, si poate la un momentdat o sa isi dea seama singur ce a pierdut si chiar daca vrea sa va impacat spune-i NU! Deoarece asa a facut si prietena mea i-a spus da decate ori el ii zicea sa se impace si facea la fel! Succes si sper sa treci peste!
Nu, nu te impaca cu el, oricat de nervos ar fi, daca te-ar iubi nu ar zice nici mort " zii faa "