| brusturel a întrebat:

Foarte sincer, vă duce cineva dorul? Duceti dorul cuiva?

11 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Imi duce dorul iubitul meu, langa care nu sunt acum. Nu ne putem vedea zilele acestea si chiar ne simtim lipsa.

Multa bafta!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mă faci să zâmbesc amar. Nu, nu-mi duce nimeni dorul... Stii tu pe cineva? Pe cine? Eu nu-l stiu...

| Liviucu a răspuns (pentru floresdemayo):

happy

| floresdemayo a răspuns (pentru Liviucu):

Nu mai spune!

| Xtadelo a răspuns:

Poate.

| Ella3133 a răspuns:

De dus dorul cuiva il duc...dar nu am de unde sa stiu daca cuiva ii este dor de mine... happy

| Numero1 a răspuns:

Imi este dor doar de cei care nu mai sunt in viata.Ma refer la bunicii mei.As vrea sa pot sa le mai spun inca o data cat de mult ai iubesc si imi pare rau ca i-am necajit atat de mult, as vrea sa-i imbratisez si sa ai tin strans sa le spun un sincer si calduros multumesc pentru ca au mai crescut inca o povara pe langa cei 7 copii(dintre care 2 morti) pe care i-a avut si de asemenea cei aproape 20 de nepoti.As vrea sa stie ca sunt cei mai importanti pentru mine mai importanti chiar si decat parintii care s-au despartit si impart numai ura in loc sa nu imparta un copil si multa prietenie.Mi-ar place mult sa-i revad macar pentru o singura data pentru dar cu totii stim ca mortii nu-ti mai pot provoca decat sentimente, in rest totul pare vag si pustiu.E nedrept.

| Alishia a răspuns:

Da,de singurul baiat de care m-am indragostit, cu restul a fost mai mult o amicitie nu o relatie.

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

DA,imi e dor de multe persoane.Dar sincer nu stiu daca ele fac la fel. Unele cred ca nici nu isi mai amintesc de mine.

| allynNa20 a răspuns:

N-am de unde sa stiu cine imi duce dorullaughing. In clipa asta nu imi e dor de nimeni, dar imi voi da seama ce dor mi-a fost de ei cand ii voi vedealaughing

| andrewwPK a răspuns:

Eu duc doru lu unchiu meu a murit de ziua lu soramea 11 noiembriecrying( avea 58 de ani i-s-a spart o vena in cap sau la crierecrying(((((( d-mnezeu sa il odihneasca in pace il iubesc si mama spune ca a fost om bun iar tata ochi nevazuti se uitacrying((( eu nu il pot uita il iubesc crying era ca un al 2 tata pentru mine :X te iubesc cuca:X

Întrebări similare