Imi duce dorul iubitul meu, langa care nu sunt acum. Nu ne putem vedea zilele acestea si chiar ne simtim lipsa.
Multa bafta!
Mă faci să zâmbesc amar. Nu, nu-mi duce nimeni dorul... Stii tu pe cineva? Pe cine? Eu nu-l stiu...
De dus dorul cuiva il duc...dar nu am de unde sa stiu daca cuiva ii este dor de mine...
Imi este dor doar de cei care nu mai sunt in viata.Ma refer la bunicii mei.As vrea sa pot sa le mai spun inca o data cat de mult ai iubesc si imi pare rau ca i-am necajit atat de mult, as vrea sa-i imbratisez si sa ai tin strans sa le spun un sincer si calduros multumesc pentru ca au mai crescut inca o povara pe langa cei 7 copii(dintre care 2 morti) pe care i-a avut si de asemenea cei aproape 20 de nepoti.As vrea sa stie ca sunt cei mai importanti pentru mine mai importanti chiar si decat parintii care s-au despartit si impart numai ura in loc sa nu imparta un copil si multa prietenie.Mi-ar place mult sa-i revad macar pentru o singura data pentru dar cu totii stim ca mortii nu-ti mai pot provoca decat sentimente, in rest totul pare vag si pustiu.E nedrept.
Da,de singurul baiat de care m-am indragostit, cu restul a fost mai mult o amicitie nu o relatie.
DA,imi e dor de multe persoane.Dar sincer nu stiu daca ele fac la fel. Unele cred ca nici nu isi mai amintesc de mine.
N-am de unde sa stiu cine imi duce dorul. In clipa asta nu imi e dor de nimeni, dar imi voi da seama ce dor mi-a fost de ei cand ii voi vedea
Eu duc doru lu unchiu meu a murit de ziua lu soramea 11 noiembrie( avea 58 de ani i-s-a spart o vena in cap sau la criere(((((( d-mnezeu sa il odihneasca in pace il iubesc si mama spune ca a fost om bun iar tata ochi nevazuti se uita((( eu nu il pot uita il iubesc era ca un al 2 tata pentru mine :X te iubesc cuca:X
MagiicGirlI întreabă: